Dezvăluiri șocante. Soția lui Cristi Chivu, sunată și întrebată dacă a fost agresată de fotbalist: „Luam medicamente”

Alex Matei 09.05.2023, 15:58

Cristi Chivu se află, la 42 de ani, într-un momnent foarte bun atât din punct de vedere personal dar și profesional. Cu toate acestea fostul mare fundaș și căpitan al naționalei a traversat o perioadă delicată. Nimeni nu a știut calvarul prin care a trecut fotbalistul, dar și familia lui.

Dezvăluirile cutremurătoare ale lui Cristi Chivu. Medicamentul care îi putea distruge viața

Fostul fundaș a recunoscut, în presa din Peninsulă, că a tărit o perioadă groaznică, după accidentarea îngrozitoare suferită în 2010. Atunci, la un meci chiar în startul anului, cu Chievo, fundașul român a suferit o lovitură dură la cap, chiar viața lui a fost pusă în pericol. Două luni jumătate a stat departe de teren iar apoi a revenit tocmai la timp pentru tripla istorică obținută sub comana lui Mourinho. Chivu avea să joace cu cască pentru tot restul carierei, încheiată în 2014. Puțină lume a știut, însă, chinul prin care a trecut fostul mare internațional, mai ales în timpul tratamentului.

Toate medicamentele pe care le luam după acel moment m-au determinat să fac lucruri care nu mă caracterizau. Cum ar fi gesturile obscene făcute după meciul de cupă de la Roma (finala Cupei Italiei din 2010, n.red), pumnul dat lui Marco Rossi sau cearta cu Rafa Benitez (incident din timpul unei partide cu Roma, din septembrie 2010. Chivu s-a certat la pauză cu tehnicianul spaniol)

Dar nimeni nu știa că eram sub influența medicamentelor. Este vorba de dintoină, medicament pe care trebuia să îl consum doar două luni, dar am luat pastile timp de nouă luni. De aceea am avut anumite gesturi, anumite insitncte animalice. Știu că la un moment dat colegii au sunat-o pe soția mea să o întrebe dacă am lovit-o, dacă am pus mâna pe ea, a rememorat Chivu

Andrea Raicu a rupt tăcerea. Ce a spus despre Chivu și motivul despărțirii

Andreea Raicu a dezvăluit amănunte necunoscute până acum despre relația cu fostul căpitan al naționalei României, Cristi Chivu. Cei doi au format un cuplu extrem de apreciat la începutul anilor 2000, toată lumea se aștepta să-i vadă în fața altarului, dar drumurile s-au separat brusc.

Fosta prezentatoare TV a dezvăluit că vina pentru despărțire îi aparține în totalitate, întrucât nu avea, din punct de vedere emoțional, maturitatea necesară pentru a face următorul pas în relația cu Chivu. Întrebată cum ar proceda în cazul în care i s-ar oferi șansa de a da timpul înapoi, aceasta a oferit un răspuns surprinzător.

Nu aș schimba nimic, pentru că noi ne-am despărțit pentru că eu nu eram matură emoțional. E greu că menții o relație la distanță, mai ales la început. Eu am avut multe relații la distanță și ar fi destul de dificil acum, când am dezvoltat un business care are nevoie de mine foarte mult, a dezvăluit Andreea Raicu, în emisiunea moderată de Denise Rifai.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe