Dezvăluiri uluitoare despre un titular de la FCSB. “L-am prins. Se distra cu ele! L-am reglat din palme”

Giosanu Catinca / 14.03.2022, 11:41
Dezvăluiri uluitoare despre un titular de la FCSB. “L-am prins. Se distra cu ele! L-am reglat din palme”

Benone Dohot, primul antrenor al lui Ștefan Târnovanu, a făcut dezvăluiri uimitoare despre portarul de la FCSB. Tehnicianul a scos la suprafață detalii neștiute din adolescența fotbalistului născut la Iași.

Benone Dohot, reacție uimitoare la adresa lui Târnovanu

Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu a vorbit deschis despre portarul ieșean. Tânărul fotbalist a devenit titular la FCSB, după o greșeală a lui Andrei Vlad.

Andrei Vlad a făcut o gafă imensă în prima repriză a meciului cu FC Argeș. Portarul roș-albaștrilor a pasat scurt, direct la adversar. Finanțatorul echipei FCSB s-a enervat și a luată măsuri. Mai precis, l-a înlocuit pe Andrei Vlad cu Ștefan Târnovanu. După această mutare, s-a speculat că meciul din Trivale ar putea fi ultimul pentru Andrei Vlad în calitate de titular la FCSB.

”Târnovanu se juca cu paharele. Nu-i mai ajungeau paharele”

Benone Dohot a povestit un episod din viața lui Târnovanu. Fotbalistul a avut nevoie să fie ”reglat din palme”, își amintește cunoscutul tehnician.

Târnovanu nu făcea multe prostii, dar l-am mai prins cu una cu alta, cu țigărica. La Iași, eram cu Stoican după un meci, și ne-am oprit după un meci la un pahar de vin, la o friptură. Târnovanu meu stătea în dreapta lui Stoican și se juca cu paharele, nu-i mai ajungeau paharele. Stăteam vizavi de el și tot îi făceam semn să iasă afară. Până la urmă a ieșit afară și l-am «reglat» puțin din palme.”, a afirmat tehnicianul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, conform gsp.ro.

Antrenorul a explicat că Târnovanu nu a promovat la echipa mare până nu l-a luat el sub aripa sa.

L-am luat din școala generală și l-am dus până când a plecat de la Iași la 19 ani. Nu a fost promovat la echipa mare până nu l-am adus eu, când avea 17 ani. Până atunci, tot eu m-am ocupat de el. Eu mi-am pus amprenta cel mai mult, dar au fost și ceilalți colegi ai mei care au muncit cu el.

Se trage dintr-o familie de oameni muncitori, care i-au oferit totul, pe măsura câștigurilor lor. L-am luat sub aripa mea, eu am fost ca un doilea tată pentru el, mergem la școală după el.”, a completat antrenorul.