Dialog amuzant între Florinel Coman și Nicolae Dică înainte de marele duel cu West Ham

Olteanu Ștefan 08.09.2022, 10:11
Dialog amuzant între Florinel Coman și Nicolae Dică înainte de marele duel cu West Ham

Florinel Coman și Nicolae Dică au fost protagoniștii unui dialog amuzant la conferința de presă premergătoare duelului West Ham – FCSB din grupele UEFA Europa Conference League. Tehnicianul formației roș-albastre a ținut să intervină peste Coman, în timp ce atacantul răspundea la o întrebare pusă de reporteri.

„Te întrerup eu puțin!”. Florinel Coman și Nicolae Dică, moment amuzant la conferința de presă

Florinel Coman și Nicolae Dică au fost cei doi componenți din tabăra FCSB care au luat parte la conferința de presă premergătoare duelului cu West Ham de la Londra, iar în timp ce atacantul era chestionat de reporteri s-a produs și un moment amuzant.

Primele întrebări i-au fost adresate lui Coman, iar una dintre ele a sunat în felul următor: „Ce e cel mai important în această grupă foarte puternică? Să jucați la rezultat sau relaxați?”.

Florinel Coman a încercat să dezvolte subiectul și a venit cu următorul răspuns:

„E o grupă foarte grea pentru noi, dar e un plus, ne vedem valoarea. Jucăm cu echipe puternice și obiectivul e să încercăm să jucăm fotbal cu oricine”, a spus atacantul.

Deși răspunsul lui Florinel Coman pentru reporteri nu era încheiat, atacantul dorind să vorbească în continuare despre importanța jocurilor din grupele Conference, Nicolae Dică a ținut să intervină și să răspundă la obiect respectivei întrebări.

Tehnicianul formației roș-albastre a transmis că lucrul cel mai important pentru fotbaliștii săi în aceste meciuri este „să joace de plăcere”.

„Te întrerup eu puțin. Trebuie să aibă plăcere să joace fotbal pentru că obiectivul ni l-am îndeplinit, acela de a merge în grupele Conference League.

Băieții trebuie să intre pe teren la fiecare meci cu plăcerea să joace fotbal. Asta trebuie să facă ei la fiecare meci în Europa”, a fost răspunsul tranșant al lui Dică.

FCSB face parte din Grupa B în Conference League, alături de West Ham, Andrelecht și Silkeborg. Duelul West Ham – FCSB, de joi seară, ora 22:00, va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe Playsport.ro.

Jucătorii lui West Ham îi dau fiori lui Nicolae Dică. „Cei doi mijlocași sunt foarte importanți”

Cu un lot evaluat la 432.500.000 de euro de Transfermarkt, West Ham United se anunță a fi o reală sperietoare pentru FCSB. Doar căpitanul Declan Rice (23 de ani) este evaluat la 80.000.000 de euro de site-ul de specialitate.

De altfel, mijlocașul britanic este și unul dintre cei doi fotbaliști de care se teme cel mai tare Nicolae Dică:

„Ce să conteze? Dacă iese Antonio, intră Scamacca, pentru care s-au plătit 30-40 de milioane. Dacă iese Zouma, intră Ogbonna, care a jucat la Chelsea. Dacă iese Cresswell, intră Emerson, care și el a fost în campionatul Italiei. Oricare ar intra nu cred că ar fi o mare problemă.

Au doi jucători foarte importanți, mă refer la Soucek și Rice, doi mijlocași centrali foarte importanți pentru echipă. Vedem dacă vor juca mâine seară”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă.

Un alt jucător extrem de important pe care Dică nu l-a menționat este brazilianul Lucas Paqueta, transferat în această vară de la Olympique Lyon pentru 43.000.000 de euro.

Avalanșă roș-albastră în Londra. Câți suporteri români vor fi la meciul cu West Ham.

Programul pe care îl are FCSB în grupele Conference League:

  • Runda 1: 8 septembrie, 22:00: West Ham – FCSB
  • Runda 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB – Anderlecht
  • Runda 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg – FCSB
  • Runda 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB – Silkeborg
  • Runda 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht – FCSB
  • Runda 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB – West Ham
Urmăriți Playsport.ro și pe