Dialog fără perdea între Mihai Stoica și Dan Petrescu. Replici savuroase între cei doi rivali

Olteanu Ștefan 26.06.2022, 08:47
Dialog fără perdea între Mihai Stoica și Dan Petrescu. Replici savuroase între cei doi rivali

Mihai Stoica și Dan Petrescu au îngropat securea războiului după încheierea sezonului 2021 – 2022 și au avut un dialog fără perdea la telefon. Cei doi rivali au glumit pe seama ultimelor contre pe care le-au avut, iar managerul FCSB nu a ratat ocazia de a-l „înțepa” din nou pe antrenorul campioanei CFR Cluj.

„Nu l-am sunat eu, vorbeam cu cineva și mi l-a dat la telefon”. Dialog fără perdea între Mihai Stoica și Dan Petrescu

Fosti colaboratori în perioada Unirea Urziceni, dar mari rivali în sezoanele precedente, Mihai Stoica și Dan Petrescu au avut în pauza competițională un dialog fără perdea, iar managerul FCSB a dezvăluit cum a decurs discuția dintre ei.

În timp ce MM vorbea cu altcineva la telefon, Dan Petrescu a intervenit în conversație și, mai în glumă, mai în serios, i-a cerut explicații oficialului de la FCSB pentru declarațiile oferite la TV de-a lungul sezonului 2021 – 2022. Nu de puține ori, din postura de analist TV, Mihai Stoica l-a atacat pe Dan Petrescu pentru interviurile pe care l-a avut după meciuri. În acest context, „Bursucul” a vrut să îl ia la rost pe rivalul său:

Am vorbit cu el în pauza competițională, nu l-am sunat eu, vorbeam cu cineva și mi l-a dat la telefon, glumeam. Îmi zicea: „Te mai iei de mine?”. Păi, dacă spui bazaconii?”, a dezvăluit Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Stoica nu l-a iertat pe Dan Petrescu pentru ultimele declarații făcute

În ciuda discuției pe care au avut-o la telefon, Mihai Stoica nu l-a menajat pe Dan Petrescu și a lansat un nou atac la adresa antrenorului campioanei. Înaintea meciului cu armenii de la Pyunik, din primul tur preliminar al UEFA Champions League, Petrescu a păstrat tradiția și a declarat că se așteaptă la un duel extrem de dificil.

Am vorbit cu Natcho de la Partizan, mi-a zis că e foarte greu să ajungă în grupele Champions League. Steaua Roșie Belgrad se chinuie să ajungă și are un buget de 50 de milioane de euro.

I-am studiat pe adversarii noștri de la Pyunik în ultimele cinci meciuri de campionat. Au mulți străini, cred că e un singur armean de națională, portarul, care e căpitan de echipă. În rest au brazilieni, portughezi”, spunea, printre altele, Dan Petrescu.

Aceste declarații l-au scos din sărite pe Mihai Stoica:

CFR se pregăteşte pentru o dublă de foc. Cel mai greu adversar… Așa își pregătește el meciurile. Dacă despre Valetta spunea că e o selecționată sud-americană, acum, vorbind despre Pyunik, chiar a fost decent. Iar se supără, dar, frate, nu poți să spui că Steaua Roșie are 50 de milioane de euro buget. E exagerat. Nu există echipă din Est cu un asemenea buget”, a mai adăugat Mihai Stoica.

Mihai Stoica: „Dan Petrescu își bate joc de limba română”

Unul dintre atacurile celebre ale lui Mihai Stoica la adresa lui Dan Petrescu din acest sezon a avut loc chiar după derby-ul CFR Cluj – FCSB 0-1 de pe 17 aprilie. Antrenorul campioanei l-a găsit vinovat pentru eșec pe Istvan Kovacs, iar la conferința de presă a pronunțat „albitru” în loc de arbitru. Eroarea a fost observată de Mihai Stoica, iar managerul general al FCSB nu a ezitat și l-a taxat aspru:

Chiar nimeni nu poate să îi spună că se zice arbitru, nu „albitru”? Lui îi zice cineva „Petlescu”? Își bate joc de limba română!

El omite că Olaru a plecat cu salvarea la spital. A fost un fotbalist mare, dar ajunge să se facă de râs cu astfel de declarații. Este jenant ce face!

Cum să zici că „albitrul” a stricat meciul, când noi eram disperați că băiatul ar putea avea probleme mari?

Să zici apoi că „Petrilă”, cum îi zice el lui Petrila, scapă singur cu portarul… Bine, într-adevăr, poate „Petrilă” o fi scăpat singur cu portarul, dar Petrila sigur nu”, spunea Mihai Stoica după CFR Cluj – FCSB 0-1, la televiziunea menționată.