Dialog neașteptat între Cristiano Ronaldo și antrenorul lui Napoli. „Ești gata să mă antrenezi?”

Catinca Giosanu 08.09.2022, 19:55
Dialog neașteptat între Cristiano Ronaldo și antrenorul lui Napoli. „Ești gata să mă antrenezi?”

Cristiano Ronaldo a avut o discuție serioasă cu antrenorul celor de la Napoli. Super starul și-a dorit să plece de pe Old Trafford pentru a semna cu o echipă care evoluează în UEFA Champions League, însă s-a răzgândit în ultimul moment. Cunoscutul golgheter s-a hotărât să rămână la Manchester United, ceea ce înseamnă că va evolua în Europa League. Ce mesaj i-a transmis tehnicianului.

Cristiano Ronaldo, dialog neașteptat cu antrenorul lui Napoli

Atacantul portughez a făcut o cerere de transfer vara aceasta pentru a putea să joace în continuare în Champions League. El s-a lovit de refuzul vehement al echipelor la care spera să ajungă pentru a-și vedea visul împlinit. În cele din urmă, a aceeptat ideea că va evolua în Europa League.

Lusitanul a fost în discuții cu Sporting, Bayern Munchen, Chelsea, Marseille sau Juventus, însă spre finalul perioadei de mercato părea foarte aproape să semneze cu Napoli, formație care a învins-o pe Liverpool, 4-1. Mutarea nu va mai avea loc, cu toate că Luciano Spalletti îl aștepta pe rivalul lui Leo Messi să semneze contractul.

”Te voi antrena cu plăcere”

Jurnalistului Alessandro Alciatoa a dezvăluit că cele două părți au purtat un dialog cât se poate de serios în privința transferului. Cristiano Ronaldo și Luciano Spalletti, antrenorul lui Napoli, ar fi avut un schimb de mesaje, conform sursei citate.

Vrei să mă antrenezi? Ești gata?”; ”Sunt pregătit! Dacă vii, te voi antrena cu plăcere.”, se arată în mesajele făcute publice de surse apropiate celor doi, conform as.com.

Din nefericire, afacerea nu s-a mai materializat. Asta înseamnă că fantasticul Cristiano Ronaldo va mai rămâne, o perioadă, la Manchester United, în timp ce Napoli va face tot posibilul să obțină cifre cât mai bune în competiția favorită a lusitanului, Champions League.

Motivul pentru care Cristiano Ronaldo voia să mergă la o echipă din Champions League

Atacantul lusitan și-a dorit să ajungă la o echipă din Champions League pentru a nu fi depășit de Lionel Messi în topul golgheterilor din această competiție. În momentul de față, portughezul este cel mai bun marcator din istorie, cu 140 de goluri marcate, fiind urmat de jucătorul celor de la PSG, care are 125 de reușite.

Urmăriți Playsport.ro și pe