Dialog tăios în direct. Nicolae Dică s-a contrat cu oficialul FRF. Ce ofertă rușinoasă i-ar fi făcut Burleanu lui Rădoi

Olteanu Ștefan 27.11.2021, 21:42

Dialog tăios în direct, între Nicolae Dică și Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF. Cei doi s-au contrat pe tema negocierilor pentru postul de selecționer. În cadrul unei emisiuni televizate, Andrei Vochin a dezvăluit motivul pentru care FRF a început să se orienteze către alți antrenori, deși Mirel Rădoi este încă sub contract cu Federația până pe 30 noiembrie.

„S-a vorbit cu Hagi și Lucescu, deși noi mai avem contract!”. Dialog tăios între Nicolae Dică și Andrei Vochin

Nicolae Dică și Andrei Vochin, oficial al FRF, au avut un dialog tăios în cadrul unei emisiuni transmise de Telekom Sport. Ambii au fost invitați în platou și au abordat subiectul echipei naționale.
Federația Română de Fotbal, în frunte cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, a demarat în ultimele zile o serie de negocieri în încercarea de a-i găsi un înlocuitor lui Mirel Rădoi. Acesta din urmă și-a anunțat intenția de a părăsi naționala în repetate rânduri, însă este în continuare sub contract până pe 30 noiembrie.
Referitor la acest lucru, Andrei Vochin a ținut să precizeze un detaliu important. Consilierul președintelui FRF spune că Mirel Rădoi a fost primul pe lista de discuții, însă în urma refuzului pe care l-a transmis au început negocierile și cu alți antrenori.

Știu comportamentul administrației FRF în numirea selecționerilor. Până nu se încheie orice discuție sau contractul selecționerului nu se abordează un altul. Așa mi-am dat seama că s-a discutat cu Mirel și a refuzat”, a spus Andrei Vochin.

Replica nu a întârziat să vină. Nicolae Dică, antrenorul secund din mandatul lui Mirel Rădoi, este de altă părere:

Păi, s-a vorbit cu Hagi și cu Răzvan Lucescu, deși noi mai avem contract până pe 30 noiembrie!”, a spus Dică, la TV Telekom Sport.

Imediat după răspunsul lui Dică, Andrei Vochin a ținut să evidențieze din nou faptul că Mirel Rădoi ar fi refuzat propunerea FRF: „Da, dar am dedus că se discutase deja cu Mirel și a refuzat”.

Vizibil nemulțumit de răspunsul pe care l-a primit, Nicolae Dică s-a abținut să mai comenteze.

Cum a fost comentată varianta Dan Petrescu. „Bursucul” nu a fost contactat

În afară de Răzvan Lucescu și Gheorghe Hagi, cu care FRF a discutat deja, un alt nume vehiculat ar mai fi fost cel al lui Dan Petrescu. Ultimele informații dezvăluiau faptul că oficialii FRF ar fi urmat să aibă o discuție cu antrenorul lui CFR Cluj chiar astăzi.
Cu toate acestea, Andrei Vochin spune că FRF nu l-a contactat până în prezent pe Dan Petrescu:

Nu cred că s-a vorbit cu el. Atunci când s-a discutat la FRF despre toți antrenorii, s-a spus că vom lua legătura cu patronul clubului CFR atunci când echipa termină parcursul în Conference League”, a mai spus oficialul FRF.

EXCLUSIV. Neluțu Varga blochează din fașă orice tratative FRF – Dan Petrescu. ”Nu sunt de acord să plece nicăieri”.

Urmăriți Playsport.ro și pe