Diana e în stare de șoc. Filmulețele și imaginile interzise minorilor au apărut pe internet. ”Sunt dezgustată”

Giosanu Catinca / 26.01.2022, 17:36

O femeie arbitru din Italia, care oficiază în ligile inferioare, s-a trezit în mijlocul unui scandal de proporții. Ea a realizat, zilele trecute, că în mediul online circulă numeroase filmulețe din viața sa privată. Totul s-a întâmplat fără ca ea să-și dea acceptul, așa că s-a adresat organelor competente.

Diana Di Meo s-a trezit fără să vrea în centrul unui scandal

Diana Di Meoe din Pescara și conduce meciurile ligile inferioare din Italia ca arbitru. Ea are doar 22 de ani și a căzut victimă hackerilor, lucru pe care l-a realizat când era deja prea târziu.

Câteva persoane i-au furat Dianei filmulețe explicite din telefon! Imaginile au ajuns mai apoi pe rețelele de socializare, lucru care a șocat-o pe frumoasa blondină. Femeia eeste extrem de afectată de cele întâmplate. Ei nu îi vine nici acum să creadă că i-au fost sustrase imaginile intime, cu tentă sexuală.

A căzut pradă hackerilor

Diana a denunțat infracțiune de cod roșu. În plus, ea încurajat și alte femei să procedeze la fel, în cazul în care depistează că se află într-o astfel de situație.

Pentru că încălcarea vieții private și folosirea imaginilor intime fără acordul persoanei implicate sunt un act la fel de dezgustător și de violent.”, a transmis Gazzetta dello Sport, făcând referire la cazul Dianei.

Victima a anunțat că a căzut pradă hackerilor printr-un mesaj postat pe rețelele sociale.

Am fost victima hackerilor, care mi-au furat videoclipuri private de pe Telegram și Whatsapp, probabil din cloudul telefonului mobil, videoclipuri pe care eu nu le-am partajat, și apoi le distribuie fără știrea mea din chat în chat până pe OnlyFans, platformă cu plată.

Am ajuns în centrul unui uragan, unui infern, asaltată de mii de mesaje. Evident că am depus plângere la poliție, se urmăresc vinovații și cei implicați în distribuirea videoclipurilor personale.”, se arată în postarea tinerei.

”Am stat închisă două zile”

Ea speră ca experiența prin care a trecut să nu fie trecută cu vederea nici de polițiști, dar nici de celelalte tinere care ar putea cădea și ele pradă celor rău intenționați.

Am stat închisă acasă două zile, oribil, și m-am apărat pentru toate acuzațiile aduse pe nedrept. Sper să dau putere tuturor acelor victime care sunt învinuite, când în realitate vinovatul este de cealaltă parte. Este o situație pe care nu o doresc nimănui, încerc să rezist, dar nu toți reușesc. Mulți dintre noi nu o pot face și se ascund. Astăzi victima sunt eu, mâine ar putea fi o persoană apropiată celor care poate acum se uită la videoclipuri și zâmbesc.”, a completat arbitrul de fotbal.