Dică a revenit în Superliga. Cu cine a semnat

Cosmin Olteanu 17.07.2023, 17:37
Dică a revenit în Superliga. Cu cine a semnat

Dică a revenit în Superliga.

Nicolae Dică era liber de contract din luna aprilie, după despărțirea de CS Mioveni.

Dică a revenit în Superliga

FC U Craiova a anunțat, printr-un comunicat oficial, numirea lui Nicolae Dică pe postul de antrenor principal. Tehnicianul, în vârstă de 43 de ani, a semnat o înțelegere valabilă până la finalul actualului sezon.

„Clubul nostru a ajuns la un acord cu Nicolae Dică pentru preluarea funcției de antrenor principal.

Fostul atacant român, în vârstă de 43 ani, a semnat o înțelegere valabilă până la finalul sezonului și vine alături de George Cotiga, cel care va fi antrenor secund.

De-a lungul ultimilor ani, Nicolae Dică a mai fost antrenor la formații din România, cum ar fi: FCSB, FC Argeș și Mioveni”, se arată în comunicatul emis de FC U Craiova.

Comunicatul emis de FC U Craiova

FC U Craiova, înfrângere în primul meci al sezonului

În primul meci din noul sezon de Superliga, FC U Craiova a fost învinsă categoric, acasă, de FCSB, 1-3.

„Nu am putut să dorm și dacă nu am dormit deloc… Obosit așa… Am fost foarte supărat. A trecut înfrângerea. (n.r. – Lăsați, că dacă puneați la inimă tot ce s-a întâmplat în anii ăștia…) Eram de mult lângă Balaci (n.r. râde).

Nu am putut să dorm deloc. M-a râcâit și meciul și situația asta, care m-a dat peste cap. Noi știam că vom mai avea un meci foarte greu. Știam că ei au un plus de meciuri amicale. Ei au avut ritm. Pe noi plecarea lui Janeiro ne-a dat peste cap, a trebuit să schimbăm puțin programul și jocurile și am pierdut două jocuri din calendar.

Și așa pauza e mică. Dacă nu îți faci jocurile e greu. Și am întâlnit și cea mai în formă echipă la început de campionat. Dar nu înfrângerea m-a dezamăgit, că până la urmă am jucat cu o echipă care oricând te poate bate. În prima repriză nu am contat, diferența a fost foarte mare.

Toți jucătorii au fost ridiculizați. Ce și-a propus echipa nu a ieșit nimic. Nu îi puteam bate niciodată aseară”, a declarat Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova, pentru Fanatik, după înfrângerea cu FCSB.

Sursa foto: Facebook FC U Craiova

Urmăriți Playsport.ro și pe