Diego Fabbrini pregătește întoarcerea în Italia! Fotbalistul lui Dinamo a vorbit pe larg despre acest subiect în presa din țara natală

Marian Cărăvan / 27.05.2021, 12:57
Diego Fabbrini pregătește întoarcerea în Italia! Fotbalistul lui Dinamo a vorbit pe larg despre acest subiect în presa din țara natală

După ce s-a salvat cu Dinamo de la retrogradare, Diego Fabbrini pregătește întoarcerea în Italia. Fotbalistul a vorbit pe larg despre acest subiect în presa din țara natală. Italianul e de trei ani și jumătate în România.

Diego Fabbrini pregătește întoarcerea în Italia!

Devine o problemă păstrarea jucătorilor în lotul lui Dusan Uhrin jr. Iar printre aceștia se numără și mijlocașul italian Diego Fabbrini (30 de ani). El avea unul dintre cele mai mari salarii din echipă, 18.000 de euro. Totuși, în contextul situației create de „țeapa spaniolă”, Fabbrini a acceptat o reducere temporară a salariului până la 10.000 de euro. Bani plătiți se pare, în cazul lui, de Nicolae Badea, fostul președinte al clubului.

Acum însă, perioada „înțelegerii” s-a terminat, iar Fabbrini și-ar dori, firește, revenirea la vechiul salariu, cel stipulat în contractul inițial. Lucru ce este dificil spre imposibil în contextul financiar amintit. Jucătorul este curtat inclusiv de Craiova lui Mititelu. Chiar dacă mai are contract până în 2023, Fabbrini n-ar accepta, cel mai probabil, un salariu în jurul sumei de 5.000 de euro, așa cum menționa Mario Nicolae. Și, în ciuda faptului că s-a adaptat bine la Dinamo și la București, nu e exclus ca italianul să aleagă un transfer potrivit dorințelor lui salariale.

Diego Fabbrini pregateste intoarcerea in Italia
Diego Fabbrini pregateste intoarcerea in Italia

Fotbalistul lui Dinamo a vorbit pe larg în presa din țara natală despre întoarcerea în Italia

După trei ani și jumătate în România, Diego Fabbrini s-ar putea întoarce în Italia. Mijlocașul mărturisește că se simte bine în țara noastră, unde și-a adus și familia, dar și-ar dori să revină în țara natală. Fotbalistul lui Dinamo a vorbit pe larg despre acest subiect în presa italiană.

Sunt în România de 3 ani și jumătate, am și familia aici, mă simt bine. Vreau să joc cât mai mult și cât mai bine, dar aș vrea să mă întorc în Italia după ce am călătorit în toată lumea! Nu știu când, poate în următorii 3-4 ani, dar aș vrea să revin acasă.

Am făcut și greșeli în cariera mea, poate aș fi jucat la echipe mai mari, dar regretele nu-și mai au acum rostul, poate așa a fost să fie”, a mărturisit Diego Fabbrini pentru tuttomercatoweb.com.

Cu Diego Fabbrini în lot, Dinamo s-a salvat în acest sezon de la retrogradare. „Câinii” au evitat și barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1. Cotat la 550.000 de euro, Fabbrini este la Dinamo din 22 august 2019, când a venit din postura de jucător liber de contract. Dinamo nu este prima echipă din România la care a evoluat Diego Fabbrini. Italianul a bifat 31 de meciuri (cu 4 goluri) pentru FC Botoșani, în sezonul 2018-2019.