Din Australia, Simona Halep a dat un tun de milioane de euro. Ce mega-proiect pregătește campioana noastră

Moldoveanu Camelia 10.01.2022, 13:40

Simona Halep face afaceri la distanță din Australia. Campioana României a dat un tun de milioane de euro pe litoral și pune monopol în domeniul imobiliarelor. Mega-proiectul care promite un profit uriaș și extinde imperiul jucătoarei de tenis.

Noua investiție de pe litoral. Simona Halep deschide o nouă afacere

Campioana României se află în Australia, acolo unde a bifat prima victorie a anului 2021. Simona Halep a câștigat Melbourne Summer Set 2, turneul de categoria WTA250, asigurându-și o urcare de cinci poziții în clasamentul mondial. În același timp, jucătoarea de tenis a dat lovitura și în România.

Simo are în plan să construiască încă un hotel, clădirea urmând să fie ridicată în zona Mamaia Nord-Năvodari. Firma de construcții a familiei Halep a obținut de la Primăria Năvodari toate autorizațiile necesare pentru construirea. O să fie un min-hotel, format din parter, două etaje și un al treilea retras. Noua afacere a campioanei României o să se situeze pe strada Prelungirea D20, loc situat în apropierea plajei Kazeboo.

Mini-hotelul o să fie compus din garsoniere de vacanță și, potrivit wowbiz, o să aibă și o parcare subterană. După cum ne-a obișnuit Simona Halep, cel mai probabil imobilul o să fie unul exclusivist și cu servicii la cele mai înalte standarde.

Suma incredibilă pe care trebuie să o scoată turiștii din buzunar

Una din investițiile care îi vor aduce multă satisfacție Simonei, este la malul mării, aproape de casă. Sportiva, împreună cu fratele ei, administrează un bloc rezidențial cu apartamente de lux (Hotel Lotus Studio), aflat în Mamaia, una dintre cele mai scumpe zone din România.

Complexul de apartamente este foarte aproape de plajă, de aceea locația este foarte tentantă pentru cei cu dare de mână. Mai ales că un sejur într-unul din apartamentele de lux, nu este pentru oricine. În weekend, cineva trebuie să scoată chiar și 1500 de lei pentru două nopți. Este adevărat că va sta într-o locație de lux, cu bucătărie, balcon propriu, loc de parcare. Iar apartamentul este unul foarte mare, pentru toate gusturile.

De altfel, o parte din apartamente au fost cumpărate de Ilie Năstase, care s-a gândit de multe ori să plece din București. Familia Halep a avut, oricum, parte de o vară plină de turiști, așa că mai mult ca sigur au început să recupereze din investiția efectuată. Mai mult ca sigur complexul va deveni una din locațiile favorite pentru turiștii care vor să se bucure de viața de un sejur luxos, în Mamaia.

Ce afaceri mai deține Simona Halep

Afacerile reprezintă una dintre pasiunile Simonei Halep, care se descurcă la fel de bine și în afara terenului de tenis. În urmă cu mai mulți ani, Simona Halep își deschidea o cafenea în centrul orașului Constanța, însă nu s-a oprit aici. Acum ea deține mai multe hoteluri în Mamaia sau Poiana Brașov.

Simona și-a deschis și un magazin de haine, dar cele mai importante afaceri lea re în domeniul hotelier și imobiliar. Constănțeanca deține două hoteluri importante în stațiunile turistice Mamaia și Poiana Brașov, care au camerele pline în permanență. Așa că banii obținuți cu greu, din tenis, sunt bine administrați de campioană și familia ei. Până în 2021, ea a câștigat puțin peste 37 de milioane de dolari din tenis, conform site-ului WTA. De asemenea, contractele din publicitate i-au adus și ele o altă sumă considerabilă în conturi.

Urmăriți Playsport.ro și pe