Din ce face bani Corina Caciuc. Adevărul a ieșit la suprafață

Moldoveanu Camelia 12.12.2021, 09:06
Din ce face bani Corina Caciuc. Adevărul a ieșit la suprafață

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc o să devină o familie peste câteva luni. Noua iubită a antrenorului CSU Craiova este însărcinată și urmează să aducă pe lume un băiat. Însă, până în acest moment, se cunosc foarte puține lucruri despre femeia care a reușit să rupă căsnicia tehnicianului cu impresara Anamaria Prodan.

Cu ce se ocupă Corina Caciuc și din ce face bani

Cu toate că în luna iunie Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu, bărbatul a decis la scurt timp că este momentul să rupă definitiv căsnicia. PlaySport.ro a arătat în exclusivitate citația pe care impresara a primi-o din  partea soțului, semn că lucrurile sunt cât se poate de clare și iremediabile. Mai mult, Reghe i-ar fi propus soției sale să divorțeze cât mai repede și fără tam-tam deoarece își dorește să fie un bărbat liber pentru a se putea recăsători cu femeie care urmează să-l facă tată.

Dar, cine este Corina Caciuc? Femeie pentru care Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze este originară din Deva. Cei doi s-au cunoscut în Dubai, acolo unde ar fi și început povestea de dragoste în urmă cu ceva timp. Ea este femeie cu care antrenorul CSU Craiova a fost surprins în această vară în Grecia, alături de mai mulți prieteni apropiați. Se pare că vacanța din această vară a fost și primul moment în care Laurențiu și Corina s-au comportat ca un cuplu normal.

Corina Caciuc s-ar fi mutat împreună cu Reghe în Craiova, în apartamentul în care tehnicianul locuiește de când a devenit antrenor în Bănie. Pe lângă  pregătirile necesare pentru aducerea pe lume a unui copil, Corina se mai ocupă și de propria afacere. Mai exact, se cunoaște despre aceasta faptul că deține un salon de înfrumusețare cu care a reușit să strângă sume frumoase de bani.

„Rămâne toată existența doar o simplă copie”

Laurențiu Reghecampf a decis să-și asume pentru prima dată, public, relația cu Corina Caciuc prin intermediul unui pictorial inedit. Inedit nu doar prin concept, ci și prin faptul că în același loc, în urmă cu doi ani, Ana realiza un pictorial îmbrăcată în rochie de mireasă. Cu ocazia Crăciunului, dar și a primei apariții publice împreună, Reghe și-a mărturisit dragostea față de femeia care urmează să-i dăruiască cel de-al treilea copil.

Anamaria Prodan și-a ieșit din minți când și-a văzut soțul în tandrețuri cu actuala iubită. Astfel, impresara, într-un moment de furie maximă, a compus o mică povestioară cu personajele principale: Limbă de aur (Reghe) și Gură de aur (Corina).

🤣🤣🤣🤣🤣REGHE LIMBA DE AUR FACE PROMISIUNI SI DECLARAȚII AMANTEI GURA DE AUR 🤣🤣🤣🤣🤣. CE ROMANTIC 🤣🤣🤣CE DECOR DE VIS 🤣🤣🤣CE FERICIRE 🤣🤣🤣VAI DE VAI 🤣🤣🤣IL IA LA MANA PE LIMBA DE AUR GURA DE AUR DACĂ FACEM COMENTARII 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 CATA ORIGINALITATE SA COPIEZI ȘEDINȚA FOTO PE CARE SOȚIA LIMBUTEI DE AUR A FĂCUT O TOP ACUM 2 ANI 🤣🤣🤣 TREBUIE SA I ÎNVĂȚAM SA SE ÎMBRACE , SA I ÎNVĂȚAM CUM SE STA CU MÂINILE LA POZE🤣🤣🤣 CA SE TOT ÎNTREABĂ PE VIDEO AMÂNDOI CE SA FACĂ CU MÂINILE 🤣🤣🤣 🙈🙈🙈GREA VIAȚA DE VEDETA MAI ALES CÂND TE STRIGA LUMEA GURA DE AUR SI PE TATAITA … SCUZE REGHE LIMBA DE AUR 🤣🤣🤣🤣🤣NE FACEM TIMP SI LE ORGANIZAM O ȘEDINȚA FOTO IN DECOR ADEVĂRAT DE VIS ( URAT🤣🤣🤣)II ÎNVĂȚAM SA STEA NATURAL IN FATA CAMEREI 🤣🤣🤣, CA NE POMENIM CA IESE DRAGOSTEA PRIN PORI 🤣🤣🤣SI NE INUNDA 🤣🤣🤣SI FACEM SI RETUȘ LA BĂRBIȚĂ GURITEI DE AUR , DAM CU MULTA ACUARELA PE PUELE SA OBTINEM O SINGURA CULOARE A PIELII 🤣🤣🤣🤣 CACI PETELE SUNT SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT 🤣🤣🤣ADUCEM MAKE UP PROFESIONAL ,HAINE ADEVĂRATE DE DIVA DE AUR LUATE PE MĂSURI NU AȘA CA PE GARD 🤣🤣🤣LIMBA DE AUR TREBUIE SA FACĂ CURAT IN CONTURI SI IN BUZUNARE 🤣🤣🤣SA SCOATĂ CE MAI ARE CA ALTFEL E FURTUNA 🤣🤣🤣CACI GURITA DE AUR MUSCA LIMBUTA DE AUR IMEDIAT SI DA SÂNGELE PE NAS 🤣🤣🤣! GLUMIM SI NOI DE SARBATORI CU VOI 🤣🤣🤣🤣🤣FĂRĂ SUPĂRARE 🤣🤣🤣CĂCI DACĂ E CU SUPĂRARE SI NU AVEM SIMTUL UMORULUI 🤣🤣🤣🤣NU NE INTERESEAZĂ 🤣🤣🤣SI POATE ȘEDINȚA FOTO O SA IASĂ … 🤣🤣🤣🤣DAR COPIA RĂMÂNE TOATĂ EXISTENȚA DOAR O SIMPLA COPIE 🤣🤣🤣🤣SI ȘEDINȚA FOTO …. POATE DACĂ AM CEVA TIMP ILIBER ARANJATA DE FETELE MELE FABULOASE SI COORDONATA DE BĂIATUL MEU DE VIS …O SA SEMENE 🤣🤣🤣DAR NICIODATĂ NU O SA RĂSARĂ 🤣🤣🤣🤣 PS. POATE LE ADUCEM AMINTE LUI LIMBA DE AUR SI GURA DE AUR ( CACI NE AU INTERZIS SA LE PRONUNȚĂM NUMELE 🤣🤣🤣)CA IN FATA UNUI COPIL TREBUIE SA AI DECENTA CA PARINTE ( TATA LIMBA DE AUR ) SI GURA DE AUR …. 🤣🤣🤣🤣🤣TREBUIE SA ÎNȚELEAGĂ CA AURUL DACĂ ESTE DE 9 K NU ESTE CONSIDERAT BIJUTERIE 🤣🤣🤣🤣🤣”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Urmăriți Playsport.ro și pe