Din „Messi al portarilor”, Andrei Vlad a ajuns oaia neagră la FCSB! Gigi Becali nu ratează nicio ocazie să îl critice: „M-a enervat!”

Marian Cărăvan / 05.06.2021, 19:54
Din „Messi al portarilor”, Andrei Vlad a ajuns oaia neagră la FCSB! Gigi Becali nu ratează nicio ocazie să îl critice: „M-a enervat!”

Gigi Becali trece foarte repede de la o extremă la alta. Acum laudă un jucător și nu trece mult timp și „îl face praf”. Din „Messi al portarilor”, Andrei Vlad a ajuns oaia neagră la FCSB! Gigi Becali nu ratează nicio ocazie să-l critice pe goalkeeper.

Andrei Vlad a ajuns oaia neagră la FCSB

Gigi Becali încă analizează cum a ajuns FCSB să rateze titlul și în acest sezon. De șase ani nu au mai reușit roș-albaștri să se impună în Liga 1, iar în ultimii 4 trofeul a ajuns în Gruia. Patronul FCSB a identificat vinovatul pentru ratarea titlului în 2021. Gigi Becali trimite săgeți către unul dintre jucătorii săi după un sezon în care FCSB a ratat tot. Din „Messi al portarilor”, Andrei Vlad a ajuns oaia neagră la FCSB. Gigi Becali nu ratează nicio ocazie să îl critice. Finanțatotul consideră că erorile lui Vlad au dus la pierderea titlului. Și l-a enervat atât de tare, încât a spus că nu o să mai apere. Cu toate acestea, surpriză, selecționerul Mirel Rădoi l-a titularizat pe Vlad în amicalul România – Georgia 1-2.

Am zis si eu de el că m-a enervat, de aia am spus că n-o să mai apere. M-a enervat și am spus! Am pierdut campionatul din cauza lui. Pe greșelile lui. Nu ai voie să iei asemenea goluri, nu? Ce să faci?”, a spus Gigi Becali.

„Messi” Andrei Vlad va avea un nou rol la FCSB din sezonul următor! A primit interzis în derby-uri: „E prea emotiv!”

Nici nu a fost instalat bine la echipă, că Dinu Todoran a primit deja primele indicații ale patronului. Într-o conferință de presă în care a fost prezentat ultima achiziție a echipei, Alexandru Crețu, Becali a dat deja ordinele pentru sezonul viitor. Unele dintre acestea îl privesc și pe Andrei Vlad.

La 22 de ani, portarul încă reprezintă o speranță pentru Becali de a scoate bani pe el. Dar, în acest moment, goalkeeperul va primi interzis la meciurile cu miză. Cel puțin pentru campionatul viitor.

El trebuie să apere, că nu avem ce să facem. Dar va sta și pe tușă, iar asta se va întâmpla la meciurile cu miză. Când e o partidă decisivă, intră Straton. Vlad nu mai are voie, că este încă emotiv. Peste 2-3 ani, va fi altă poveste, a anunțat Gigi Becali.

Dinu Todoran se va păutea baza și pe al treilea portar, Ștefan Târnovanu. Acesta este mai tânăr cu un an decât Vlad, dar și mai înalt. Iar lui Becali îi place cum iese pe centrări.

Din „Messi al portarilor”, Andrei Vlad a ajuns oaia neagra la FCSB!
Din „Messi al portarilor”, Andrei Vlad a ajuns oaia neagra la FCSB!

„Vlad trebuie să îl copieze pe Arlauskis”. Sfatul dat de patron către portar

Andrei Vlad nu a ieșit total din inima patronului. Becali încă mai crede în fotbalistul venit de la Craiova. „Messi al portarilor” trebuie să își regăsească concentrarea și motivarea.

„O să discut cu el, o să îi spun să nu își ascundă emoțiile, să se concentreze. Trebuie să se uite la Arlauskis, cât de stăpân e pe el. Așa trebuie procedat, a declarat patronul FCSB, la conferința de presă în care l-a prezentat pe Alexandru Crețu, prima achiziție a celor de la FCSB pentru viitorul sezon.