Din nou coșmarul Doar Dinamo București pentru fanii FCSB. Nu se mai termină!!

Bordei Radu / 15.08.2021, 08:51
Din nou coșmarul Doar Dinamo București pentru fanii FCSB. Nu se mai termină!!

Nu este niciun secret că Dinamo trăiește, în ultimii ani, mai ales datorită suporterilor. Clubul s-a afundat în mediocritate, performanțele au fost tot mai rare, dar fanii au făcut mereu spectacol. Au organizat scenografii spectaculoase, au creat atmosferă și, mai nou, plătesc și salariile la club.

Dar n-au uitat nici de rivalii din Liga 1. Și farsa care au făcut-o celor de la FCSB, la meciul din preliminariile Ligii Campionilor, Cu Manchester City, a intrat în folclorul fotbalului românesc. Și presa internațională a remarcat momentul. A fost cu adevărat un moment unic.

Farsa care a intrat în istorie. Cum au sărbătorit „câinii” momentul în care au râs de rivalii de la FCSB

„Farsa secolului”, așa cum au denumit-o ziariștii din străinătate, a fost pregătită minuțios de suporterii „câinilor”. Chiar și șefii de la FCSB au recunoscut că au fost înșelați de modul cum s-au prezentat fanii dinamoviști. Aceștia au venit la club și s-au prezentat drept suporteri ai roș-albaștrilor, care colaborează cu o firmă ce realizează scenografii și în alte campionate. De aici a început precesul prin care a fost pusă la punct păcăleala. Iar expresia Doar Dinamo București a devenit celebră.

Suporterii lui Dinamo au anunțat deja că vor dezvolta povestea din spate, modul cum au ajuns la această idee și cum au transpus-o în realitate. Mai mult, vor scoate și un film ca să cinstească acest moment. Până atunci, ca să le reamintească rivalilor de episod, au scos și un clip video, un teaser. Acesta prezintă câteva imagini din acea seară, dar nu vine și cu o dată de lansare a filmului.

Suporterilor dinamoviști nu le vine să creadă. Cine s-a înscris la masa credală

Clipul video îi va mai face pe dinamoviști să zâmbească, pentru că, în rest, nu sunt multe motive de bucurie. Suporterii organizați în organizația Doar Dinamo București încearcă să găsească resursele să mențină echipa pe linia de plutire. Mai ales că patronatul clubului nu ajută deloc, dimpotrivă. Pablo Cortacero mai dă o lovitură grupării din Ștefan cel Mare.

Tribunalul București a publicat, vineri, un tabel cu grosul creditorilor înscriși la masa credală. În mod surprinzător, pe listă a fost trecut și acționarul majoritar Pablo Manuel Fernandez Cortacero. Acesta din urmă a preluat Dinamo exact în urmă cu un an, împreună cu un grup de finanțatori spanioli.

Nu mă surprinde că Pablo Cortacero s-a înscris la masa credală. Se va verifica, iar dacă se dovedește că a creditat clubul atunci Dinamo îi este datoare, a declarat Iuliu Mureșan, pentru GSP