Din patul lui Ion Țiriac, pe site-uri pentru adulți! Vedeta din România este cunoscută pentru lipsa de inhibiții (GALERIE FOTO)

Iosif Pintilie 04.12.2022, 15:47

Fosta iubită a lui Ion Țiriac a debutat într-o nouă activitate profesională. Laurette a decis să activeze pe o platformă asociată cu conținutul pentru adulți.

Fotomodelul și-a deschis un cont de OnlyFans, însă, spune ea, nu postează conținut pentru adulți. Ea își va promova afacerea astfel, spune ea.

Laurette este patroana unui salon de masaj, iar pe contul ei de OnlyFans fanii vor putea găsi diverse informații despre această activitate. Mai mult, ea va posta și demonstrații de masaj.

”Am tot auzit de OnlyFans. Așa că mi-am spus să încerc și eu, să văd cum e. Am deschis contul și am deja 17 abonați. Nu voi posta foto sau video pentru adulți, nu este obligatoriu să faci content +18.

Cel mai probabil, după ce am stat și m-am gândit destul de mult, voi face postări, fotografii și video, legate de masaj. Voi explica ce se petrece la masaj, mă voi filma în timp ce aplic tehnici de masaj. Dar, încă o dată, nu voi face postări în care să apar în ipostaze explicite, goală sau știu eu în ce alte poziții”, a spus Laurette, pentru Fanatik.

Laurette, bătută într-un hotel

Laurette Atindehou, fosta iubită a lui Ion Țiriac, a fost agresată de un bărbat în camera unui hotel din Centrul istoric al Bucureștiului, în luna august a acestui an. Mulatra a avut nevoie de îngrijiri medicale, întrucât prezenta multiple răni pe mai multe zone de pe corp. Ce s-a întâmplat în camera de hotel în care a fost bătută Laurette.

De-a lungul timpului, oamenii au speculat că între fostul tenisman Ion Țiriac și fotomodel ar fi mai mult decât o prietenie. Mulatra nu a vrut să dezbată niciodată acest subiect. Ea a declarat că preferă să ” rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși”. A spus, în schimb, că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui”. Vedeta a fost implicată într-un scandal sexual în urmă cu ceva timp.

Frumoasa Laurette Atindehou a fost bătută cu bestialitate în camera unui hotel din Centrul istoric al Capitalei. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de luat vederi. Imaginile au fost difuzate în direct la emisiunea prezentată de Dan Capatos.

Urmăriți Playsport.ro și pe