Din rău în mai rău. Dennis Man, pus la zid după ce Parma a ratat iar promovarea în Serie A. ”I-a dat tricoul de titular și a fost cel mai slab”

Iosif Pintilie 04.06.2023, 12:02
Din rău în mai rău. Dennis Man, pus la zid după ce Parma a ratat iar promovarea în Serie A. ”I-a dat tricoul de titular și a fost cel mai slab”

Parma a ratat promovarea în Serie A, după ce echipa pregătită de Claudio Ranieri a fost eliminată de Cagliari în semifinalele barajului de promovare în prima divizie.

Dennis Man, distrus de presa din Italia

După ce au pierdut cu 3-2 turul cu Cagliari, Parma avea nevoie de o victorie la un gol diferență pentru a se califica în finală, datorită locului ocupat în campioat. Cu toate acestea, returul s-a terminat cu scorul de 0-0.

Dennis Man a fost titular, dar italienii au spus că a fost cel mai slab de pe teren. El a fost schimbat cu Valentin Mihăilă în minutul 66.

„Pecchia îi oferă tricoul de titular, dar el îi răspunde din nou cu o performanță dezamăgitoare. Fără îndoială, el a fost cel mai slab de pe teren. Nu a intrat niciodată în joc și a ajuns mereu târziu la baloane”, au spus cei de la tuttomercatoweb, despre Dennis Man.

Nici Valentin Mihăilă nu a scăpat de reproșurile publicaței italiene.

„A avut o mare oportunitate de a își răscumpăra greșeala din tur. S-a văzut puțin și nu a fost în stare să găsească momentul potrivit de a finaliza”, mai scrie sursa citată.

Echipele de la Parma – Cagliari 0-0

Parma: Chichizola – Del Prato, Osorio, Circati, Coulibaly – Estevez, Bernabe – Man, Vazquez, Benedyczak – Sohm

Rezerve: Corvi, Santurro – Balogh, Charpentier, Inglese, Juric, Zagaritis, Zanimacchia, Camara, Mihăilă, Bonny, Cobbaut

Antrenor: Fabio Pecchia

Cagliari: Radunovic – Zappa, Dossena, Obert, Dentello Azzi – Makoumbou, Deiola – Nandez, Kourfalidis, Luvumbo – Lapadula

Rezerve: Aresti – Barreca, Lella, Mancosu, Millico, Pavoletti, Rog, Di Pardo, Goldaniga, Altare, Prelec, Viola

Antrenor: Claudio Ranieri

Urmăriți Playsport.ro și pe