„Dinamo 7/9” a revenit cu o nouă ediție de gală! Eduard Galan, informații esențiale pentru suporteri + Calificarea istorică a „dulăilor”

Robert Zanfir 16.02.2023, 22:13
„Dinamo 7/9” a revenit cu o nouă ediție de gală! Eduard Galan, informații esențiale pentru suporteri + Calificarea istorică a „dulăilor”

E joi, deci ne întâlnim de la 7 la 9 seara. „Dinamo 7/9” revine cu o nouă ediție incendiară. Eduard Galan va răspunde apelului gazdelor Cătălin Alexandru și Ionuț Zainea. Președintele DDB nu vine cu mâna goală, ci cu cele mai noi informații de interes pentru suporteri. Nu ratați noua ediție a emisiunii „Dinamo 7/9”. Joi, de la 19:00 la 21:00.

Mai sunt câteva zile și Dinamo va reveni pe terenul de joc. Speranța unei calificări miraculoase în playoff-ul ligii secunde este prezentă în vestiarul echipei lui Ovidiu Burcă, în ciuda problemelor care nu au ocolit echipa nici în această iarnă. Ce urmează pentru roș-albi? Cât este speranță și cât este iluzie în calculele pentru o revenire rapidă în Superliga? Ce vești bune și care sunt ultimele griji ale „haitei” și, mai ales, care sunt datele concrete de care se poate agăța viitorul clubului… Veți putea afla totul la „Dinamo 7/9”.

„Dinamo 7/9” revine cu o nouă ediție de gală! Eduard Galan aduce informații importante pentru suporteri

Fie vreme bună, fie vreme rea. „Dinamo 7/9” continuă într-o nouă formulă. Cătălin Alexandru și Ionuț Zainea păstrează spiritul locului și duc mai departe bucuria revederii sub culorile roș-albe. Cunoscuți realizatori de emisiuni dedicate de peste nouă ani „câinilor”, Cătălin și Ionuț se bucură de o nouă provocare.

Cei doi pasionați de Dinamo vă dau întâlnire în același loc, Playsport.ro, la aceeași adresă, Dinamo 7/9, la ora stabilită. De la 19:00.

Vă asigurăm că nu vom uita de calificarea istorică a „dulăilor” lui Xavi Pascual în playoff-ul pentru sferturile Ligii Campionilor.

Nu ratați, așadar, „Dinamo 7/9”, emisiunea dedicată tuturor dinamoviștilor! Playsport.ro, Facebook, YouTube, joi, de la 7 la 9 seara!

Urmăriți Playsport.ro și pe