Dinamo a ales Arena Națională, dar duelul cu CSA Steaua poate lăsa tribunele goale. Câte bilete s-au dat până acum

George Drafta 13.05.2023, 09:50
Dinamo a ales Arena Națională, dar duelul cu CSA Steaua poate lăsa tribunele goale. Câte bilete s-au dat până acum

Dinamo s-a întors cu victorie de la Galaţi şi a amânat verdictul în privinţa celeilate echipe promovate direct din Liga 2 după Poli Iaşi.

3 puncte mai sunt între cele două înaintea ultimelor două etape care se vor juca în acest playoff. În următoarea rundă, dinamoviştii vor încerca să se apropie de contracandidată cu un succes în faţa marii rivale Steaua, aşteptând totodată şi pasul greşit al moldovenilor la Buzău.

„Câinii” sunt cei care joacă primii în faţa trupei lui Opriţa luni seară pe Arena Naţională. Însă cu trei zile înaintea disputei, fanii nu s-au mobilizat în privinţa cumpărării tichetelor de intrare pentru al treilea duel dintre cele două din acest sezon.

Interes scăzut

„Sunt sub 5000 de bilete cumpărate doar de suporteri dinamovişti, cred că au aşteptat rezultatul cu Oţelul. Sunt două sectoare soldout în PCH, două sectoare centrale din tribuna a doua aproape sold out, cei de la Steaua au 1500 de bilete date în peluza rezervată lor.

Dinamoviştii trebui să se mobilizeze puţin ca să îşi ia o revanşă în teren şi în tribună pentru ce s-a întâmplat în toamnă, dar mai ales în teren şi eu cred că Dinamo pleacă cu prima şansă”, a dezvăluit realizatorul emisiunii Dinamo 7/9, Cătălin Alexandru, în exclusivitate la PlaySport Live.

Steliştii vin după înfrângerea usturătoare de la Iaşi, care a încheiat lupta pentru primul loc în playoff.

Roş-albaştrii sunt pe poziţia a doua în acest moment, cu şase puncte peste adversara sa din Ştefan cel Mare.

Apel făcut şi joi seară

Şi Andrei Bendeac era sceptic în privinţa unei asistenţe numeroase la revanşa de luni seară. 18.000 de suporteri au fost prezenţi la precedentul duel între cele două jucat pe Arena Naţională, în toamnă.

„Nu este o cerere mare decocamdată, sperăm să se schimbe trendul. Sper sa nu regretăm decizia de a juca pe Arena Naţională, numărăm pe degetele de la o mână meciurile jucate acolo, ar fi păcat să nu profităm de cel mai mare stadion al ţării. Am pregătit o experienţă frumoasă pentru fani. Sper să ieşim din această letargie.

Mai puţin de 15.000 de fani nu aş accepta pe Arena Naţională, este a treia oară când îi înfruntăm în acest sezon. Ne-au învins de două ori. Putem să spălăm ruşinea celor două rezultate, fără gafe uriaşe îi batem şi la două goluri diferenţă”, a spus directorul de marketing din cadrul clubului dinamovist în exclusivitate la PlaySport Live, joi seară.

Urmăriți Playsport.ro și pe