Dinamo a rămas fără antrenor! Dezvăluiri exclusive ale lui Răzvan Zăvăleanu despre despărțirea de Dario Bonetti

Gabriel-Alexandru Ioniță / 26.09.2021, 20:14
Dinamo a rămas fără antrenor! Dezvăluiri exclusive ale lui Răzvan Zăvăleanu despre despărțirea de Dario Bonetti

Dinamo a reușit în sfârșit să îi rezilieze contractul lui Dario Bonetti. Conducerea clubului din Ștefan cel Mare a „profitat” de legea insolvenței și a rupt unilateral înțelegerea cu antrenorul italian.

Dinamo a reușit să „scape” de Dario Bonetti

Informația a fost confirmată pentru PlaySport.ro chiar de administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu. El a explicat că dinamoviștii au așteptat ca Bonetti să semneze rezilierea de comun acord a contractului.

Cum însă acest lucru nu s-a întâmplat, ei au fost nevoiți să apeleze la această variantă. Zăvăleanu a spus că singura datorie pe care clubul alb-roșu o are la antrenorul italian este reprezentată de biletele de avion pe care acesta și le-a luat când a plecat din România.

În schimb, Bonetti are de plătit suma de 2.000 de euro către hotelul la care a fost cazat. Iar această datorie nu trebuie achitată de club, întrucât nu a fost stipulat în contract nimic în acest sens.

„Legea insolvenței ne permite să facem acest lucru”

Nu în ultimul rând, Răzvan Zăvăleanu a vorbit și despre posibilitatea ca Mircea Rednic să fie numit în locul lui Dario Bonetti. Nu a exclus însă posibilitatea ca Sorin Colceag să continue pe banca tehnică a „câinilor”.

Am reziliat unilateral contractul cu Dario Bonetti, legea insolvenței ne permite să facem acest lucru. Am așteptat un semn din partea dânsului, nu l-am primit, astfel că am fost nevoiți să facem acest lucru.

Domnul Bonetti este plătit până la data de 15 septembrie, dânsul a plecat mai repede, suntem la zi, singura datorie pe care o avem este legată de biletele de avion, pe care am recunoscut-o! Așteptăm dovada de plată, care nu a venit, deși una dintre călătorii este în afara înțelegerii noastre.

Este adevărat, domnul Bonetti are o datorie la hotelul la care a fost cazat, aproximativ 2000 de euro, datorie personală rezultată din mesele servite. Ne-au contactat și pe noi cei de la hotel, ne-au sunat, însă nu aveam în contract și masa dânsului.

Deocamdată, eu nu am discutat cu domnul Rednic. Am făcut-o cu domnii Mureșan și Badea și e adevărat că domnul Rednic, tot timpul, a fost într-o postură privilegiată când a venit vorba de Dinamo. Noi am hotărât să rezolvăm aceasta problemă, să luăm o decizie privind situația băncii tehnice, până la pauza competițională (n.r. acțiunea echipei naționale). O să vedem, o posibilitate este să rămână și domnul Colceag”, a spus administratorul judiciar al lui Dinamo pentru PlaySport.ro.

Informațiile legate despre datoria lăsată în urmă de Dario Bonetti au fost oferite în exclusivitate de PlaySport.ro pe 21 septembrie.