Dinamo are un nou căpitan: „Nu regret că am semnat, sper să revenim în Liga 1”

Dragos Stefanescu 18.07.2022, 10:55
Dinamo are un nou căpitan: „Nu regret că am semnat, sper să revenim în Liga 1”

După ce a retrogradat în Liga a 2-a, Dinamo și-a propus să revină în primul eșalon la finalul noului sezon. În ciuda problemelor, formația alb-roșie a făcut mai multe mutări în această vară. Unul dintre jucătorii sosiți în Ștefan cel Mare este Neluț Roșu. Acesta a primit banderola de căpitan al echipei și este foarte mândru de acest lucru.

Neluț Roșu este noul căpitan al lui Dinamo

Dinamo a retrogradat în Liga a 2-a la finalul sezonului trecut pentru prima dată în istoria sa. Clubul alb-roșu se confruntă în continuare cu probleme financiare dar încearcă să se mențină pe linia de plutire.

În ciuda problemelor, Dinamo vrea să revină cât mai repede în primul eșalon. Pe fondul acestei situații ingrate, clubul a făcut totuși câteva transferuri în această vară. Unul dintre juctorii sosiți în Ștefan cel Mare este Neluț Roșu (29 de ani). În sezonul trecut el a jucat la Concordia Chiajna. Roșu va purta banderola de căpitan a ”câinilor” în sezonul următor.

Neluț Roșu este optimist înaintea startului de sezon din Liga a 2-a. ”Sper să revenim în Liga 1”

După ce a semnat cu Dinamo, Neluț Roșu a dezvăluit că din copilărie și-a dorit să joace pentru formația alb-roșie. În ciuda situației delicate în care se află clubul, Roșu a explicat că nu regretă deloc alegerea pe care a făcut-o. Mai mult, el speră ca Dinamo să revină în Liga 1 cât mai repede.

Încercăm să formăm un grup cât mai puternic, să mai aducem niște jucători. Când va începe campionatul, alta va fi fața lui Dinamo. Timp este suficient. Sper să vină jucători care au evoluat, ca să joace direct.

Nu regret nicio secundă că am semnat cu Dinamo, am ales cu inima, cu sufletul, am renunțat la o grămadă de bani ca să vin. Sper să fie alegerea bună, să ne întoarcem în Liga 1, acolo unde e locul lui Dinamo.

Da, s-ar putea ca suporterii să fie îngrijorați de situația din amicale. Dar așa e în pregătire, nu trebuie trase concluziile acum, important va fi ce vom face în campionat. Liga 2 este o competiție foarte grea, sper că înțelegem toți și vom pune osul la treabă.

Este o onoare să port banderola, am venit să formăm un grup puternic și cred că vom reuși. Noi, jucătorii, să ne facem datoria pe teren, iar cei din conducere să ajute tot ceea ce înseamnă brand. Nu depinde doar de noi. Sper ca problemele care sunt să se rezolve treptat”, a spus Neluț Roșu.

Urmăriți Playsport.ro și pe