Dinamo București a fost aproape de primul transfer al iernii, dar totul a picat din cauza soției fotbalistului. „Aș fi venit pentru Flavius Stoican”

Bădulescu Silvian / 04.01.2022, 10:48
Dinamo București a fost aproape de primul transfer al iernii, dar totul a picat din cauza soției fotbalistului. „Aș fi venit pentru Flavius Stoican”

Dinamo București a fost aproape să perfecteze primul transfer al iernii. Kamer Qaka a vrut să vină în „Ștefan cel Mare”, dar a ales să se transfere în Ungaria, la dorința soției sale.

Kamer Qaka a fost aproape de Dinamo

Fotbalistul a avut discuții cu gruparea alb-roșie. În vârstă de 26 de ani, acesta a fost jucător al lui Flavius Stoican când antrenorul era pe banca tehnică a celor de la Politehnica Iași. Din perioada petrecută în Copou, tehnicianul „câinilor” îl cunoaște foarte bine pe mijlocașul central albanez.

Oficialii bucureștenilor au fost de acord cu venirea jucătorului din Albania, dar afacerea a picat. Fotbalistul se îndreapta spre Budapesta. Soția jucătorului a fost un factor decisiv în decizia finală pe care acesta a luat-o, aceasta dorind ca familia să meargă în Ungaria, unde Qaka va semna cu Mezokovesd, locul 6 în prima ligă. Ambele părți au ajuns la un acord, iar acesta va semna mâine contractul.

Conform GSP.ro, conducătorii celor de la Dinamo au confirmat negocierile pe care le-au purtat cu albanezul. Acesta a refuzat, într-un final, propunerea venită din București. Aceștia se vor reorienta spre un alt fotbalist pentru postul respectiv, ținând cont că Flavius Stoican dorește să îmbunătățească calitate pe axul central al echipei.

„Aș fi venit pentru Flavius Stoican”

Kamer Qaka a mai evoluat în Liga 1, pe lângă Politehnica Iași, pentru FCSB și Universitatea Craiova. El a adunat 68 de prezențe pe prima scenă a fotbalului românesc, cele mai multe fiind în Moldova. Ultima echipă bifată de acesta a fost Shkendija Tetovo, componentă a primei ligi din Macedonia de Nord.

Acesta a declarat că ar fi venit la Dinamo București, mai ales pentru Flavius Stoican.

Voi semna în Ungaria, acum plec acolo. A contat opinia soției. Am vorbit cu Flavius Stoica, mi-ar fi plăcut să merg la Dinamo pentru el, sincer vă spun. Dar a venit varianta maghiară, iar soția a considerat că este mai bine pentru familie acolo” a explicat acesta pentru GSP.ro.

Kamer Qaka va fi coechipier în Ungaria cu doi fotbaliști români, ambii trecuți pe la echipa lui Gică Hagi: portarul Arpad Tordai și extrema Andreas Calcan.

Goalkeeper-ul are meciuri în acest sezon la Farul Constanța, dar după transferul în Ungaria, el a devenit titular de bază, bifând 8 partide oficiale din 13. Mai apoi, Calcan se află aici din tot din vară, bifând minute în toate cele 17 partinde din prima ligă din Ungaria, marcând 2 goluri și oferind 2 pase decisive.