PlaySport LIVE! Vasile Miriuță, acuzații grave în direct: „Nu Iuliu Mureșan decide la Dinamo. Sunt prea mulți”

Sorin Chiriac / 28.09.2021, 16:05

După ediția explozivă de ieri, în care invitatul lui Sorin Chiriac a fost Adrian Bumbescu, PlaySport LIVE promite să se ridice și astăzi la înălțime. Cu atât mai mult cu cât partidele din Liga 1 oferă atât de multe teme de discuție. Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu vor comenta cea mai interesantă partidă a rundei, ultimele mutări din Liga 1, dar și ce urmează pentru echipa națională, alături de oameni importanți din fenomen!

Vasile Miriuță, acuzații grave

Considerat unul dintre favoriții la preluarea funcției de antrenor principal la Dinamo, Vasile Miriuță a avut un discurs surprinzător:

Eu cu domnul Iuliu Mureșan mă înțeleg foarte bine. Numai că eu nu pot ajunge acolo pentru că el nu decide singur. Acolo sunt mulți oameni care iau decizii și în aceste condiții nu prea e cazul să vorbim despre a ajunge la Dinamo. Acolo e domnul Badea, apoi mai sunt suporterii. Să nu uităm nici de domnul Zăvoleanu. Atunci când se petrec astfel de lucruri, e mai greu să reușești”, a precizat Vasile Miriuță la PlaySport Live.

U Craiova – Dinamo, un meci al recordurilor

În așteptarea lui Mircea Rednic, despre care se spune că ar fi acceptat să se întoarcă la Dinamo, ”câinii” și-au egalat cea mai rușinoasă contraperformanță din istoria clubului – 7 înfrângeri consecutive în prima divizie. În aceste condiții, ”Puriul” va trebui să facă minuni pentru a salva echipa de la retrogradare.

Pe de altă parte, echipa lui Reghecampf privește optimist derby-ul orașului Craiova, contra echipei lui Mutu și Mititelu, după ce și-a făcut norma de goluri cu rivalii din București. Mai mult, oltenii continuă să transfere fotbaliști cu CV-uri bune. Ultimul exemplu – Ante Roguljic, cel mai nou transfer al CSU Craiova. Fotbalistul croat de 25 de ani, care a jucat în ultimii trei ani la Trencin, în Slovacia, are o medie de 21 de meciuri pe sezon, reușind 18 goluri și 6 pase decisive.

Tot ce s-a întâmplat în etapa a 10-a comentăm cu protagoniștii, la PlaySport LIVE!

Etapa următoare ne așteaptă un duel de foc, între cele două echipe ale Craiovei. Orgoliile sunt imense la acest meci, considerat unul al adevărului pentru suporteri. Totuși, sunt șanse mici ca partida să se dispute cu stadionul plin, din cauza pandemiei, astfel că numărătoarea ”adevăraților suporteri” va fi amânată pentru următorul meci.

Ne încălzim pentru meciurile echipei naționale

Pe lângă disputele încinse din Liga 1, nu putem neglija faptul că se apropie meciuri cruciale pentru echipa națională, condusă de Mirel Rădoi. Astfel că între orele 18:00 și 19:00 aveți toate motivele să vă conectați la PlaySport LIVE!

Playsport LIVE vine în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi vizionată pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube.