Dinamo face spectacol în Liga 2! Victorie la scor a elevilor lui Ovidiu Burcă

Ștefănescu Dragoș 13.11.2022, 14:45
Dinamo face spectacol în Liga 2! Victorie la scor a elevilor lui Ovidiu Burcă

Duminică, 13 noiembrie, Dinamo a înfruntat-o pe CSC Dumbrăvița în etapa cu numărul 14 din Liga a 2-a. Formația roș-albă a jucat excelent și s-a impus cu scorul de 4-1.

Dinamo a zdrobit-o pe CSC Dumbrăvița. ”Câinii” sunt în revenire de formă

Duminică, Dinamo și CSC Dumbrăvița s-au înfruntat în cadrul etapei cu numărul 14 din Liga a 2-a.

Echipa lui Ovidiu Burcă și-a impus stilul de joc încă din startul partidei. În ciuda ocaziilor mari de gol pe care le-au avut, ”câinii” nu au reușit să marcheze în primele 45 de minute. După pauză, Dinamo a deschis scorul prin Iulian Roșu în minutul 47. După numai 13 minute, Buhăescu a executat perfect un penalty și a majorat scorul la 2-0. În minutul 67, Dumbrăvița a avut o tresărire de orgoliu și a marcat prin Martinov. Dinamoviștii au continuat însă să atace iar eforurile lor au fost răsplătite. Borcea a înscris în minutul 79 după o fază colectivă foarte frumoasă. În minutul 90, Borcea a ieșit din nou la rampă, iar după o cursă solitară de aproape 50 de metri a marcat golul patru pentru echipa sa. Meciul s-a terminat cu scorul de 4-1 în favoarea lui Dinamo, care a urcat pe locul 8 în clasament.

Dinamo a primit interdicție la transferuri

Perioada de transferuri din această iarnă va avea loc între 17 ianuarie şi 13 februarie. Potrivit As.ro, Dinamo nu va putea face nicio mutare după ce a primit interdicție la transferuri din partea FIFA.

Totuși, administratorul special de la Dinamo, Vlad Iacob, susține că problema este una mai veche, dar că lucrurile se vor rezolva.

Este adevărat. Avem interdicţie la transferuri. E vorba de nişte litigii avute cu nişte jucători, înainte de intrarea în insolvenţă. E o decizie foarte ciudată a FIFA pe care am contestat-o şi aşteptăm un răspuns. Avem speranţe că se va rezolva.

Nu e prima dată când ni se întâmplă asta. Am avut şi vara trecută şi acum două veri. Toate problemele financiare şi manageriale au consecinţe. O s-o rezolvăm până în perioada de transferuri din iarnă”, a spus administratorul special al lui Dinamo”, a declarat Vlad Iacob.

Vlad Iacob este încrezător în șansele lui Dinamo de a juca în play-off

Prezent în cadrul emisiunii „Dinamo 7/9”, Vlad Iacob nu și-a ascuns optimismul în ceea ce privește finalul sezonului de toamnă. Administratorul special de la Dinamo crede că echipa roș-albă are șanse considerabile pentru a prinde un loc de play-off.

Avem șanse și cât timp vom avea șanse vom trata fiecare meci ca pe o finală și vom lupta să luăm toate punctele. Sunt două elemente care îmi dau încredere. Sunt cluburi care au performanțe sportive. Mai sunt șase etape, eu cred că avem încă șanse să prindem locul 6.

Ce e important e faptul că investitorii știu și acest scenariu, în care Dinamo nu intră în play-off. Pot surveni accidentări, poate veni o greșeală, se poate întâmpla orice. Investiția nu atârnă de acest playoff. Își asumă și varianta unui nou sezon.

Dar noi facem orice ca să promovăm. Moralul este foarte important în fotbal. În ciuda tuturor adversităților, noi vom facem tot ceea ce ține de noi”, a declarat Vlad Iacob în exclusivitate pentru Playsport.ro.