Dinamo îi face ochi dulci lui Șumudică! Antrenorul român confirmă interesul „câinilor”

Giosanu Catinca / 05.03.2021, 15:43
Dinamo îi face ochi dulci lui Șumudică! Antrenorul român confirmă interesul „câinilor”

Conducătorii echipei din Ștefan cel Mare și-au manifestat interesul față de Marius Șumudică. După ce a ajuns în România, tehnicianul român a dezvăluit că a primit o mulțime de  mesaje de la marile voci din fotbalul românesc. Ce decizie a luat Șumi și ce a ales să facă pe viitor?

Dinamo îi face ochi dulci lui Șumudică!

Marius Şumudică a rămas liber de contract după plecarea de la Rizespor. El și-a încheiat socotelile cu arabii chiar în ziua în care a împlinit frumoasa vârtsă de 50 de ani.

Principalul motiv pentru care a demisionat este că a înregistrat șapte victorii consecutive. Pe lângă asta, renumitul antrenor a evidențiat faptul că s-a îmbolnăvit din cauza nivelului de stres la care a fost expus.

Poate că o schimbare de aer va fi bună pentru echipă. Cred că suntem azi la o răscruce. Există o ruptură între mine și echipă. M-am îmbolnăvit din cauza stresului. Nu am reușit să aduc un plus echipei, e vina mea. Nu vreau să mor pe bancă.”, a fost discursul lui Șumudică, la finalul jocului cu Kayserispor.

Imediat ce a ajuns în România însă, Șumudică a fost luat cu asalt de oficialii din Liga 1. Concret, el a fost căutat de persoane din partea cluburilor Poli Iaşi şi Dinamo Bucureşti, pentru a deveni antrenor.

Dinamo îi face ochi dulci lui Șumudică! Antrenorul român confirmă interesul „câinilor”
Șumudică s-a îmbolnăvit de zona zoster

Antrenorul român confirmă interesul „câinilor”

Marius Șumudică a recunoscut ulterior că a fost căutat și a oferit și un răspunsul final.

Poli Iaşi a luat legătura cu Marius Şumudică prin intermediul vicepreşedintelui Comitetului Director, Adrian Ambrosie.

Cum mi-am deschis telefonul românesc, pe care l-am ţinut mai mult închis, am primit nişte mesaje de m-am şi speriat, de la un domn Ambrosie, nici nu ştiu cine e, de pe la Iaşi. I-am mulţumit pentru mesaj, dar nu se pune problema.”, a declarat Marius Şumudică la ProSport LIVE, după plecarea lui Andrei Cristea din funcţia de antrenor.

Și cei de la Dinamo încearcă să îl convingă pe antrenorul român să vină pe banca lor. Intermediari au fost Tararache şi Elias Bucurică, lideri ai suporterilor dinamovişti. Bolnav de zona zoster, antrenorul român a refuzat şi de această dată.

Cea mai nouă şi cea mai tare este DDB-ul ăsta de la Dinamo! Sunt doi băieţi acolo, Tararache şi Elias. Mă sună de o săptămână în continuu că îşi doresc foarte mult să antrenez Dinamo: «Hai să luăm Cupa!». Pe cuvântul meu! Am mesajele pe telefon! Sunt doi băieţi extraordinari, care vor binele acestui club. Eu îi felicit!”, a mai spus Marius Șumudică.