Dinamo își pune speranțele într-un jucător de 17 ani. “Câinii” așteaptă o sumă importantă de bani din Italia

Bordei Radu 23.06.2021, 21:42
Dinamo își pune speranțele într-un jucător de 17 ani. “Câinii” așteaptă o sumă importantă de bani din Italia

Dinamo își pune speranțele într-un jucător de 17 ani. “Câinii” suferă un adevărat exod al tinerelor talente. Din cauza problemelor financiare, șefii clubului nu găsesc fonduri nici pentru fotbaliștii consacrați, pentru cei tineri, cu atât  mai puțin.

Mai mult, se pare că oficialii din Ștefan cel Mare ar putea chiar să dea lovitura cu un astfel de fotbalist promițător. David Țone este dorit în Italia și ar putea aduce o sumă frumoasă în conturile clubului.

Dinamo își pune speranțele într-un jucător de 17 ani. “Câinii” așteaptă o sumă importantă de bani din Italia

La 17 ani, tânărul fundaș poate aduce o sumă frumoasă care ar ajuta Dinamo să mai respire. Fotbalistul n-a avut loc la Dinamo, unde nu a apucat să se impună. Dar ar putea juca în Italia, unde a dat probe, pentru Fiorentina. Șefii dinamoviști au aflat că jucătorul a impresionat în sesiunile de antrenament de la formația viola.

Dacă italienii vor decide să îl achiziționeze, atunci vor trebui să achite o sumă clubului care l-a format. Astfel, clauza s-ar putea ridica la o sumă de 200 sau 250 de mii de euro. Pentru dinamoviști, ar fi o adevărată gură de oxigen, ar mai scăpa de unele datorii.

Țone nu va fi singurul jucător tânăr de la Dinamo care să plece, în această vară, în Italia. Portarul Mitrovic este și el dorit de Genoa și are șanse să calce pe urmele lui Ionuț Radu, în poarta „grifonului”. Pe el „câinii” nu vor primi nimic: acesta a fost declarat liber de contract, după ce nu a fost plătit 4 luni de zile, în Ștefan cel Mare.

Dinamo vinde unde poate, inclusiv la FCSB

Suporterii din DDB încearcă să salveze Dinamo în această vară. Situația este tot mai dificilă și aceștia știu că trebuie să mai aducă bani de acasă pentru a plăti salarii și datorii. Aceștia încearcă să îi asigure stabilitate și lui Dusan Uhrin. Antrenorul nu știe cu cine va începe campionatul și le-a cerut șefilor soluții.

Aceștia încearcă să găsească cât mai repede fonduri, pentru ca pregătirea echipei să nu sufere. Dacă vor pleca mai mulți titulari, după întoarcerea din cantonament, atunci antrenorul va părăsi și el echipa. De aceea, „câinii” mai caută să vândă jucători. Un alt tânăr talent, Mario Lăcătuș, a fost cedat chiar în curtea rivalilor de la FCSB.  Dinamo n-a încasat decât 50.000 de euro, bani necesari pentru funcționarea clubului.

Trebuie să salvăm Dinamo, nu vom ceda! Uniți, vom reuși să trecem peste aceste momente, au transmis cei de la DDB