Dinamo l-a ofertat pe antrenorul revelației din Liga 2. Ce răspuns a primit

Bogdan Solomon 29.11.2023, 21:53
Dinamo l-a ofertat pe antrenorul revelației din Liga 2. Ce răspuns a primit

Dinamo a luat legătura cu antrenorul revelației din Liga 2 pentru a-l convinge să vină în locul lui Ovidiu Burcă. Răspunsul nu s-a lăsat prea mult așteptat.

Dinamo l-a ofertat pe antrenorul revelației din Liga 2. Răspunsul său

„Câinii roșii” continuă căutările pentru un nou antrenor principal, care să-și asume misiunea de a evita retrogradarea în etapele rămase până la sfârșitul sezonului. Principalele variante par a fi Florin Bratu, Liviu Ciobotariu și Ionuț Badea, dar pe listă a apărut și un nume surpriză, din noul val.

Este vorba despre Florin Maxim, tehnicianul care a dus Corvinul pe poziția secundă în Liga 2, direct promovabilă, cu 28 de puncte. Nu deține licența Pro, dar este înscris la cursuri, situație similară celei în care s-a aflat Ovidiu Burcă.

Acesta a recunoscut că a fost ofertat de Dinamo și a dezvăluit decizia pe care a luat-o: să continue munca începută la Hunedoara. Contractul îi expiră în vara anului 2025.

„M-au sunat cei de la Dinamo și le mulțumesc pentru asta. Eu însă sunt angrenat aici unui proiect. Sunt deja de câțiva ani, am încrederea tuturor și în plus mai am un an și jumătate de contract. Mi-am dat cuvântul aici. Nu pot să trec peste asta. Repet, le mulțumesc celor de la Dinamo că s-au gândit să mă sune și le doresc succes”, a declarat Maxim pentru gsp.ro.

Măsuri radicale la Corvinul. A interzis alcoolul

Recent, antrenorul de 42 de ani a dezvăluit regulile stricte pe care le-a impus la Corvinul pentru a ridica nivelul jocului. Elevii nu au voie absolut deloc să consume băuturi alcoolice.

„Noi nu bem alcool, nu consumăm. Eu am discuții cu grupul și le spun: ‘Atât timp cât avem vitamine… proteina nu se asimilează împreună cu alcoolul, așa că ne păcălim singuri dacă bem’. Lucrăm cu o nutriționistă care se ocupă și de UTA. A venit și ne-a explicat pe limba noastră ce se întâmplă cu organismul după efort. Noi nu am avut probleme musculare nici în Liga 3, nici acum.

Noi suntem responsabili de jucători 2-3-4 ore, cât suntem cu ei. Apoi, 20 de ore sunt singuri. Ei trebuie să conștientizeze ce trebuie să facă zi de zi. Eu am mai avut discuții cu jucătorii mei, unora le-am dat să citească puțin, să le țină creierul activ. Sincer! Lui Flavius Iacob, de exemplu, i-am dat să citească biografia lui Zlatan Ibrahimovic. Le dau tuturor un stimul, să fie responsabili, să-și țină creierul ocupat”,  a dezvăluit Florin Maxim, conform sursei citate.

Urmăriți Playsport.ro și pe