„Dinamo moare!” Anunț șoc în Ștefan cel Mare, unde lucrurile scapă de sub control: „Riscăm să îl pierdem pe Dusan Uhrin!”

Giosanu Catinca 19.06.2021, 13:01
„Dinamo moare!” Anunț șoc în Ștefan cel Mare, unde lucrurile scapă de sub control: „Riscăm să îl pierdem pe Dusan Uhrin!”

„Dinamo moare!” Situația de la clubul din șoseaua Ștefan cel Mare este mai complicată cu fiecare zi. De parcă nu era de ajuns faptul că echipa roș-albă are datorii de ordinul milioanelor de euro, lucrurile scapă de sub control. Se pare că fotbaliștii care au jucat chiar și neplătiți riscă acum să îl piardă pe Dusan Uhrin.

„Dinamo moare!”

”Dinamo moare!”. Echipa din Capitală s-a afundat în datorii de la venirea investitorilor spanioli, în frunte cu Pablo Cortacero, deși echipa s-a menținut pe linia de plutire pe terenul de fotbal. Pentru a rezolva o parte din probleme, oficialii din șoseaua Ștefan cel Mare au decis să vândă un jucător pentru 50.000 de euro. În plus, iau în calcul posibilitatea de a vinde încă unul pentru 200.000 de euro. Peluza Cătălin Hîldan este de părere că doar așa se va menține pe linia de plutire.

Anunț șoc în Ștefan cel Mare, unde lucrurile scapă de sub control

Fanii din DDB sunt conștienți că Dinamo este în colaps. Într-un mesaj intern, aceștia au cerut o nouă mobilizare, pentru a rezista până la încasarea banilor din drepturile TV.

Oficialii clubului se tem că Dusan Uhrin Jr. ar putea pleca, dacă nu primește garanția unui lot competitiv. În acest moment, Dinamo este în imposibilitatea de a efectua transferuri. Mai mult, tot mai mulți fotbaliști își depun memorii.

„Riscăm să îl pierdem pe Dusan Uhrin!”

Pe lângă faptul că se confruntă cu probleme mari din punct de vedere financiar, traduse prin datorii de milioane de euro, echipa din Ştefan cel Mare riscă să îl piardă Dusan Uhrin.

Urmează o perioadă cu turbulențe majore la Dinamo. Jucătorii își depun memorii, Uhrin are nevoie să audă soluții din partea conducerii, clubul are interzis la transferuri. Soluțiile nu pot veni decât dinspre DDB, din păcate. Suntem singurii care ținem clubul în viață și nu ne putem permite să ne oprim. În momentul în care o facem, Dinamo moare!

Memoriile depuse sunt normale, jucătorii au familii, unii sunt pe final de carieră, așa că așteaptă măcar un salariu. În cazul în care clubul nu îl poate plăti, vor să devină liberi de contract, pentru a-și putea câștiga pâinea în altă parte. Acesta este sfatul primit de la impresari, în majoritatea cazurilor. Riscăm să pierdem jucători pe care putem lua bani din transferuri. TREBUIE SĂ EVITĂM ACEST LUCRU CU ORICE PREȚ!

E obligatoriu să REZISTĂM până intră următoarea tranșă din drepturi TV sau până reușim un transfer! DDB caută soluții, batem în continuare la uși! Din fericire, prețul este doar 5 LEI, costul unui bilet, vitală este implicarea!”, se arată în mesajul transmis în DDB.

Urmăriți Playsport.ro și pe