Dinamo poate scăpa de Cortacero peste doar câteva zile: „Vor să devină acţionari majoritari”

Gabriel Eșanu 17.12.2020, 23:40
Dinamo poate scăpa de Cortacero peste doar câteva zile: „Vor să devină acţionari majoritari”

Dinamo a fost învinsă în etapa a 14-a din Liga 1, scor 0-2, de CFR Cluj, după golurile marcate de Debeljuh şi Păun. Întrerupe astfel o serie de patru victorii consecutive, dintre care trei în campionat. Revin şi discuţiile despre problemele financiare pe care le traversează formaţia din Ştefan cel Mare. Pablo Cortacero nu a dat încă niciun semn, cât despre bani nici nu mai poate fi vorba. Antrenorul Jerry Gane rămâne optimist şi anunţă că reprezentanţii DDB vor încerca să preia pachetul majoritar de acţiuni.

Jerry Gane este convins că Dario Bonetti nu a fost adus de DDB pentru a-i lua locul ca antrenor al lui Dinamo

„Ştiu că luni este o ședință importanta la club, fanii vor să devină acționari majoritari. Încearcă ei să facă ceva, dacă nu au facut spaniolii. Nu mai ştiu nimic de spanioli, nu au mai spus nimic”, a declarat Jerry Gane la Telekom Sport.

Jerry Gane spune că ar fi dispus să rămână ca antrenor la Dinamo şi pentru 2021, dacă se vor mai rezolva din problemele financiare. A primit asigurări din partea conducerii DDB că este dorit în continuare. Cât despre Dario Bonetti, care a venit deja la Bucureşti, acesta va avea doar un rol administrativ.

„Am avut o discuție cu reprezenzanţii DDB. Ei vor să rămân, eu mi-aș dori si eu, dar să vedem ce stabilitate financiară va fi. Stiu ca Bonetti vine ca un consilier, mai mult pe plan administrativ”, a mai spus Gane pentru sursa citată.

După victoria cu Dinamo, CFR Cluj o egalează la puncte pe FCSB, pe locul 2 în Liga 1. Pe primul loc rămâne CS Universitatea Craiova, cu 31 de puncte, unul în faţa următoarelor clasate. Oltenii vor înfrunta pe FCSB în această etapă. Dinamo este pe 10, cu 15 puncte, şi va juca pe terenul celor de la Academica Clinceni în ultimul meci din 2020.

Urmăriți Playsport.ro și pe