Dinamo, prima victorie după aproape 4 luni. Mâine avem FCSB – Rapid. Naționala e ”în aer”. Comentăm totul, la PlaySport LIVE, cu Vivi Răchită!

Sorin Chiriac / 14.12.2021, 16:59
  • Mircea Rednic a spart gheața la Dinamo și a obținut prima sa victorie în acest mandat, scor 1-0 cu Chindia Târgoviște. Singurul gol al partidei a fost marcat de mijlocașul Cătălin Carp, în minutul 63. Victoria din această seară este prima pentru Dinamo după o pauză de 15 etape. În runda a 3-a, pe 2 august, mai câștigase Dinamo, scor 3-1 cu Academica Clinceni.

FCSB vrea revanșa cu Rapid!

FCSB și Rapid se vor înfrunta miercuri seară de la ora 20:30 pe Arena Națională. Cele două galerii anunță o atmosferă de foc la derby-ul rundei cu numărul 20 a Ligii 1.

Meciul FCSB – Rapid se va desfășura în prezența spectatorilor, conform noilor reglementări sanitare. La meciul de pe Arena Națională vor participa suporteri în limita a 50% din capacitatea totală a stadionului. Intrarea se va face pe baza certificatului verde, obținut în urma vaccinării sau a trecerii prin boală în ultimele șase luni, sau cu un test.
Înaintea partidei de miercuri seară, FCSB este pe locul doi în Liga 1, cu 43 de puncte. De cealaltă parte, Rapid se află pe a patra poziție a ierarhiei, cu 31 de puncte. În partida tur, Rapid a învins-o pe FCSB cu 1-0.

Mutu, Iordănescu sau Petrescu, la cârma echipei naționale?

Alegerea unui nou selecționer pentru naționala României provoacă de ceva timp valuri de comentarii în fotbalul românesc.

Naționala României nu are selecționer de ceva timp, după ce Mirel Rădoi a decis să nu continue la cârma echipei. Conducătorii FRF au demarat negocieri cu mai mulți antrenori, dar au fost refuzați pe rând de Mirel Rădoi, Gică Hagi și Răzvan Lucescu.

Astfel, federalii și-au îndreptat atenția către Dan Petrescu. Primele discuții au avut loc deja, Burleanu și Stoichiță mergând personal la Cluj. În așteptarea unui răspuns final de la tehnicianul Clujului, speculațiile și discuțiile s-au aprins tot mai mult.

PlaySport LIVE: luni, marți și vineri, de la 18:00!!!

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube.