Dinamo s-a mișcat repede după înfrângerea cu Oțelul și a mai făcut două transferuri | OFICIAL

Giosanu Catinca 17.08.2022, 15:12
Dinamo s-a mișcat repede după înfrângerea cu Oțelul și a mai făcut două transferuri | OFICIAL

Dinamoviștii au transferat doi jucători după înfrângerea cu Oțelul. Oficialii clubului bucureștean au înțeles că este necesar să își întărească lotul și a luat imediat măsuri.

Dinamo a mai transferat doi jucători

Dinamo a făcut noi achiziții după umilința suferită în fața celor de la Oțelul Galați. Gruparea moldoveană a câștigat duelul din deplasare contra echipei bucureștene, scor 3-1, în etapa a doua din Liga 2.

”Câinii” alb-roșii nu au putut suporta acest eșec. Prin urmare, au acționat. Conducătorii clubului i-au transferat pe Lamine Ghezali (23 de ani) și pe Quentin Bena (24 de ani). Ei speră că cei doi fotbaliști vor fi de mare ajutor la Dinamo și că echipa lor de suflet nu va mai fi nevoită să treacă prin asemenea umilințe.

Achizițiile sunt din străinătate

Lamine Ghezali are două prezențe în naționala U18 a Franței. Internaționalul francez a fost legitimat ultima dată la Saint-Etienne. El a rămas liber de contract în această vară, după ce a părăsit gruparea care evoluează în a doua divizie franceză de fotbal, Ligue 2.

Mijlocaș ofensiv, 23 de ani împliniți luna trecută, pe 6 iulie, Lamine Ghezali (foto dreapta) și-a început cariera la Academia de juniori a clubului Saint-Etienne. A jucat pentru Saint-Etienne U19, Saint-Etienne B și a debutat în Ligue 1 pentru prima echipă a francezilor în 2017. Fost internațional U17 și U18 al Franței, noul jucător al echipei noastre a mai evoluat, sub formă de împrumut, pentru Chateauroux și Lyon La Duchere.

8 meciuri și un gol are Lamine Ghezali pentru Saint-Etienne în prima ligă a campionatului francez. Ultimul meci jucat de Lamine Ghezali în Ligue 1 pentru prima echipă a celor de la Saint-Etienne a fost cu Lens, 1-2 în luna ianuarie a acestui an.”, se arată într-o postare de pe Facebook.

Cel de-al doilea jucător pe care Dinamo l-a achiziționat după meciul cu Oțelul este Quentin Bena. Acesta provine tot din Franța și joacă pe postul de mijlocaș defensiv. La fel ca Lamine Ghezali, el a fost adus din postura de jucător liber de contract.

Cine este Quentin Bena

Quentin Bena a fost legitimat până de curând la Chamois Niortais. Sezonul trecut, el nu a luat parte la niciun meci. Și asta, din cauza unei accidentari grave pe care a suferit-o. Concret, și-a rupt ligamentul încrucișat anterior.

40 de partide a adunat Quentin Bena pentru Niort în Ligue 2, a doua divizie a campionatului francez. A mai jucat două meciuri în Cupa Franței și 5 în Cupa Ligii.”, se mai arată în comunicatul emis de Dinamo.