Incredibil! Unde poate juca Dinamo meciul cu Farul. Gazonul de pe ”Arcul de Triumf” nu-l încântă pe Burcă

Bogdan Solomon 19.09.2023, 20:00
Incredibil! Unde poate juca Dinamo meciul cu Farul. Gazonul de pe ”Arcul de Triumf” nu-l încântă pe Burcă

Dinamo s-a plâns că nu reușește să găsească un stadion pentru meciul cu Farul, dar face nazuri. Ovidiu Burcă urmează să decidă dacă se va juca pe Arcul de Triumf.

UPDATE Ora 20:00. Dinamo va juca vineri cu Farul, în etapa 10, de la ora 21:00, Live pe playsport.ro, dar în acest moment nu se știe unde se va disputa acest meci.


Marți seară, ”Câinii” au primit acceptul de a evolua pe ”Arcul de Triumf”, dar se pare că suprafața de joc este sub orice critică, mai ales după concertul susținut recent acolo de Gheorghe Zamfir.

Ovidiu Burcă, antrenorul echipei din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”, va decide în seara asta, dar se pare că cei din conducere se gândesc tot mai serios la varianta Buzău, anunță ProTv.


Nu au stadion, dar fac nazuri. Burcă va decide dacă Dinamo – Farul se va juca pe Arcul de Triumf

Răsturnare de situație în privința duelului programat vineri, 22 septembrie, la ora 21:00. Deși „câinii roșii” aveau inițial șanse mici să joace pe Arcul de Triumf, arena care le-a fost gazdă în ultima perioadă, pe motiv că acolo va juca și echipa națională de fotbal feminin, lucrurile s-au schimbat între timp.

Potrivit lui Cătălin Alexandru, duelul cu Farul se va disputa cel mai probabil, pe acest stadion. Totul depinde, însă, de Ovidiu Burcă, după inspectarea suprafeței de joc, în condițiile în care zilele trecute a avut loc un concert. Răspunsul se va da în foarte scurt timp, astfel încât să poată fi puse în vânzare biletele.

„Va fi Arcul de Triumf. Se așteaptă ok-ul de la Ovidiu Burcă, care va inspecta gazonul în seara asta. Ce-i drept nici nu sunt alte variante. În seara asta se va da răspunsul, pentru că trebuie să se vândă și biletele până vineri.

Farul este o echipă puternică, care practică un fotbal ofensiv, bazat pe viteză, pe tehnică. Deci cred că Farul va fi principala dezavantajată de starea gazonului, nu doar Dinamo. Gazonul este în proces de revenire, dar a fost un concert, vineri seară, a artistului Gheorghe Zamfir, care a fost chiar pe gazon, așa că s-a stricat și mai rău. Mai era varianta de a juca la Ovidiu, dar e mai complicat”, a declarat Cătălin Alexandru la PlaySport Live.

Andrei Nicolescu, apel disperat: „De 10 zile, Dinamo caută un stadion”

Cu puțin timp în urmă, Andrei Nicolescu s-a plâns prin intermediul rețelelor de socializare că discuțiile purtate cu administratorii unui număr de 10 stadioane din țară pentru găzduirea partidei cu Farul au fost sortite eșecului. Le promisese, totuși, fanilor că problema va fi rezolvată.

„Fairplay, zero din zece! De zece zile, Dinamo caută un stadion pentru a disputa meciul cu Farul. Am vorbit, direct sau indirect, cu cei care administrează zece stadioane. Din București și nu numai. Nu dau exemple, mă refer la fenomen, nu la cazuri punctuale. Am ales, evident, doar stadioane disponibile în ziua respectivă. Nu s-a putut să jucăm pe niciunul dintre cele zece. În unele cazuri, din motive temeinice, în altele… din alte motive. Dar, repet, nu s-a putut pe niciunul din zece.

Vorbim de arene construite din bani publici, care ar fi încasat o chirie semnificativă și care ar fi oferit o bucurie binemeritată câtorva zeci de mii de suporteri. Într-un asemenea context, un răspuns favorabil părea un reflex firesc și rațional din punct de vedere financiar, administrativ, sportiv. Și, totuși, răspunsul favorabil a întârziat să apară.

Sunt convins că vom găsi o soluție pentru meciul cu Farul. Trebuie să găsim. Mereu găsim. Și, în ciuda acestui ‘zero din zece’, cred că, împreună cu celelalte cluburi, putem reuși să construim solidar un campionat intern puternic și relevant la nivel internațional.  Acționând rațional și cu fairplay. «Unu din zece» i-ar putea ‘contamina’ și pe ceilalți nouă”, a transmis administratorul special al lui Dinamo.

Urmăriți Playsport.ro și pe