Dinamo se chinuie și în amicale. Ce rezultat au obținut câinii în weekend

Bordei Radu 09.10.2021, 15:48
Dinamo se chinuie și în amicale. Ce rezultat au obținut câinii în weekend
Dinamo nu are viață ușoară nici măcar în amicale. Mircea Rednic a profitat de pauza competițională pentru a testa jucătorii pe care îi are la dispoziție. Antrenorul a aranjat un amical cu divizionara secundă, Petrolul. Tehnicianul a dorit să testeze mai mulți fotbaliști, printre care și noile transferuri.

Rednic nu are foarte multe motive de mulțumire. „Câinii” s-au chinuit și în această partidă de pregătire. Iar antrenorul știe că mai are multe de reglat pentru a scoate Dinamo din situația gravă în care se află. 

Dinamo se chinuie și în oficiale, dare și în amicale. Ce a făcut echipa antrenată de Mircea Rednic în partida de pregătire

Măcar oamenii lui Rednic pot fi mulțumiți de faptul că echipa a obținut o victorie, în fața celor de la Petrolul. N-a fost ușor, pentru că cei de la Petrolul au arătat că nu degeaba trag la promovare. Au condus cu 1 la 0 și 2 la 1, iar diferențele dintre cele două echipe nu a fost mare. Totuși, Dinamo s-a impus cu 3 la 2, dar Mircea Rednic va avea multe de analizat. Ricardo Grigore și Cătălin Măgureanu, cu o dublă, au semnat victoria dinamoviștilor. Victoria a venit chiar în ultimul minut.

Cel puțin Mircea Rednic a putut să testeze mai mulți fotbaliști. Printre ei se află fundașul Andre Pinto, fostul căpitan de la Sporting Braga. Fundașul venit recent în Ștefan cel Mare a jucat 72 de minute. O surpriză a constituit-o și apariția lui Constantin Nica, care a arătat că este gata să revină la un nivel bun. Asta dacă îl va convinge pe Mircea Rednic că poate ajuta echipa.

Mircea Rednic mai așteaptă legende ale clubului, în Ștefan cel Mare. Cine sunt „aleșii” fostului fundaș

Mircea Rednic are planuri mari și spune că trebuie ca toată lumea de club să se miște rapid: „Avem nevoie de inteligență”, este convins antrenorul. De aceea vrea lângă el oameni de încredere, care îl pot ajuta să pună clubul pe roate. Ionel Dănciulescu este prima țintă, mai ales că fostul atacant este foarte popular. Fostul atacant a mai lucrat cu Rednic, dar l-a refuzat de data aceasta, după cum Playsport a informat în exclusivitate. Este implicat și la Academia Clubului Sportiv.

Pe listă se mai află ioan Ovidiu Sabău și Giani Kiriță. Cei doi foști jucători ai clubului ar fi doriți de Rednic în conducerea administrativă și tehnică a echipei. Antrenorul speră ca gruparea să îl ajute în demersurile lui și Dinamo să arate mai bine în perioada următoare