Dinamo se pregătește să scoată la export încă doi tineri. Cine sunt remarcații din „Groapă”

Dumitru Adrian / 09.08.2021, 20:07
Dinamo se pregătește să scoată la export încă doi tineri. Cine sunt remarcații din „Groapă”

Dinamo, și când pare că este în moarte clinică, tot rămâne o sursă de infuzie de tineri în fotbalul românesc. PlaySport a scos în evidență o performanță greu de realizat în acest moment de o altă formație din sportul-rege. Analiza, sub semnătura lui Gabi Berceanu, poate fi citită doar pe site-ul nostru.

Bonetti și tinerii lui Dinamo, atracția campionatului

Emulația fantastică generată în jurul lui Dario Bonetti, antrenorul respectat pentru că dă credit tinerilor și că are un apetit ofensiv, a generat rezultate inclusiv peste așteptările celui mai optimist suporter dinamovist.

Condamnată la retrogradare de specialiștii din fotbal, Dinamo a reușit să adune 6 puncte în primele patru etape. Chiar dacă nu se află pe podium, aceste puncte vin într-o perioadă în care „alb-roșii” nu au voie să facă transferuri, jucătorii nu sunt plătiți, iar viitorul echipei pare că pendulează pe un fir de ață.

Pe ce tineri mizează Ricardo Grigore, „veteranul” care are 22 de ani

În ciuda acestor aspecte, la Dinamo s-a ivit și speranța. Pe lângă Deian Sorescu, devenit deja o certitudine în fotbalul românesc, Dinamo mai propune spre lumina reflectoarelor și, implicit, către tarabele pe care sunt expuși, la vânzare, fotbaliștii, cel puțin doi tineri.

Dezvăluirea a fost făcută de Ricardo Grigore. Care, la 22 de ani, a ajuns să fie unul dintre veteranii vestiarului din „Groapă”.

În cadrul materialului oferit de PlaySport, Ricardo Grigore afirmă, fără să șovăie, că Dinamo poate spera la o clasare în jumătatea superioară a clasamentului și datorită a doi tineri de perspectivă.

”Văd calitatea lui Giani Crețu și aștept să dezvolte și mai mult jocul de echipă. Văd ce poate face Bani cu mingea. Sunt norocoși. Eu îi ajut fără multe vorbe, pe teren și la antrenament. N-are rost presiunea pusă inutil, de aceea nici nu mai spun alte nume de colegi tineri în care cred 😊”

Geani Crețu și Andrei Bani sunt doi din tinerii pe care Dario Bonetti mizează în acest început de campionat, fiind printre jucătorii care au evoluat cel mai mult.