Dinamo vrea să dea lovitura și să-i sufle Rapidului un jucător important

Ioan Valentin Oprea 07.06.2023, 21:15
Dinamo vrea să dea lovitura și să-i sufle Rapidului un jucător important

Dinamo caută deja întăriri pentru noul sezon. Gruparea pregătită de Ovidiu Burcă speră să scape cât mai repede de interdicţia la transferuri şi ia în calcul tot mai serios achiziţionarea lui Denis Drăguş.

După ce a promovat în Serie A, cu Genoa, atacantul în vârstă de 23 de ani se va întoarce la Standard Liege. Drăguş mai are contract valabil cu echipa valonă pentru încă un sezon, până în vara lui 2024.

Rapid a fost prima formaţie din Superligă care s-a arătat interesată să obţină semnătura lui Drăguş. După ce a trecut de barajul cu FC Argeş, Dinamo a intrat, la rândul ei, pe fir. Informaţia a fost confirmată de jurnaliştii belgieni de la publicaţia „La Derniere Heure”. Potrivit acestora, Dinamo ar fi început contactele oficiale cu reprezentanţii celor de la Standard.

Nu a rupt gura târgului peste hotare

Ajuns în Jupiler League în vara lui 2019, Drăguş nu a reuşit să se impună la trupa din Liege. Acesta a fost împrumutat în Serie A, la Crotone şi, mai apoi, în Serie B, la Genoa. În perioada în care a îmbrăcat tricoul alb-roşu al lui Standard, Drăguş şi-a trecut numele pe lista marcatorilor de doar zece ori.

Vârful convocat de Edi Iordănescu pentru dubla din această lună, cu Kosovo şi Elveţia, nu a rupt gura târgului nici la Genoa. Drăguş a bifat doar cinci apariţii în Serie B şi nu a izbutit nicio reuşită.

Vrea să rămână în străinătate

Din primele informaţii, se pare că şansele ca Drăguş să revină în România sunt destul de mici. Atacantul tricolor îşi doreşte să prindă un contract în străinătate şi, doar în criză de oferte, va opta pentru întoarcerea în Superligă.

Până să bată palma cu Denis Drăguş, oficialii grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare au rezolvat prelungirea înţelegerii cu Neluţ Roşu, unul din oamenii care au dus greul pentru „câinii roşii” în divizia secundă. O clauză prezentă în contract a activat automat prelungirea angajamentului pentru încă un sezon, după ce Dinamo a promovat în Superligă.

Urmăriți Playsport.ro și pe