Dinu Todoran nu regretă colaborarea cu Gigi Becali. „Am avut numai de câștigat”

Bădulescu Silvian / 25.10.2021, 16:40
Dinu Todoran nu regretă colaborarea cu Gigi Becali. „Am avut numai de câștigat”

Dinu Todoran (43 de ani) a fost antrenor al echipei FCSB la începutul sezonului. În urma unei serii de rezultate negative, acesta a fost demis de patronul echipei, Gigi Becali.

„Știam în ce mă bag”

Deși acesta nu avea experiența necesară unui asemenea post, nu a ezitat când i-a fost oferită această șansă. Fost asistent și interimar la FC Voluntari, dar și principal la CSM Slatina (2020-2021), Dinu Todoran nu a rezistat decât câteva meciuri la echipa roș-albastră. Vorbind despre perioada la echipa din Berceni, acesta a sublinat că a fost o experiență din care a avut de învățat.

El a subliniat condițiile excelente de pregătire de care dispune FCSB, precum și relația cu angajații sau suporterii echipei.

Am avut numai de câștigat după experiența de la FCSB. Niște oameni de caracter, de la femeia de serviciu, la cei din birouri. De la condiții de pregătire, la toată colaborarea cu Mihai Stoica, cu Gigi Becali. Cred că eliminarea din Conference League a fost momentul cel mai greu. Nu aveam voie să pierdem acolo. Vreau să le mulțumesc suporterilor, Peluzei Nord, care au fost tot timpul alături de mine și nu m-au contestat”.

De asemenea, după cum a și declarat, el a știut în ce se bagă, subliniind aici relația cu Gigi Becali, cunoscut pentru intervențiile la antrenori sau lipsa răbdării.

Fiecare antrenor are filosofia lui, el a spus că a urmărit rezultatele și nu jocul. Dacă are răbdare cine trebuie, FCSB câștigă campionatul. Poate nici eu nu am fost pregătit de această echipă, poate a fost o provocare prea mare. Nu-mi reproșez nimic, eu am fost de acord cu anumite condiții. Pentru mine a fost o experiență plăcută și necesară. Eu mi-am asumat relația cu Becali când am semnat.

„Palmaresul” lui Dinu Todoran la FCSB reprezintă 7 partide oficiale, dintre care 3 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri.

Antrenor la Voluntari II

După experiența din capitală, acesta a preluat echipa secundă a celor de la FC Voluntari. El nu se află, însă, în staff-ul primei echipe, conduse de Liviu Ciobotariu, revelația sezonului. Dinu Todoran va fi noul antrenor al echipei secunde a clubului ilfovean, care activează în acest moment în seria a 3-a a Ligii a 3-a. Printre adversari se numără Farul Constanța II, CS Afumați, Popești-Leordeni sau Agricola Borcea.

Fostul tehnician al FCSB-ului l-a înlocuit pe banca tehnică a echipei secunde pe Emil Ursu, promovat în funcția de director al programului de dezvoltare a academiei clubului din Ilfov. El și-a încheiat cariera de jucător la FC Voluntari, alături de care are două promovări consecutive, din Liga a 3-a în liga a 2-a (2013-2014) și din liga a 2-a în prima divizie (2014-2015).