Discurs ciudat al lui Mihai Teja după un nou meci fără victorie pe banca celor de la FC Botoșani: „Vom avea cu siguranță niște discuții”

Ștefănescu Dragoș 03.10.2022, 20:41
Discurs ciudat al lui Mihai Teja după un nou meci fără victorie pe banca celor de la FC Botoșani: „Vom avea cu siguranță niște discuții”

Luni după-amiază, FC Botoșani a primit vizita lui U Cluj în etapa a 12-a din Superliga. După un meci extrem de disputat, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1. Acest semieșec îi poate fi fatal lui Mihai Teja, care a obținut doar două puncte în ultimele șase etape la cârma formației moldovene. La final, tehnicianul a admis că va purta o discuție cu Valeriu Iftime pentru a clarifica viitorul său pe banca lui FC Botoșani.

Mihai Teja, discurs rezervat după un nou meci fără victorie pe banca lui FC Botoșani

FC Botoșani și U Cluj s-au înfruntat luni după-amiază în etapa a 12-a din Superliga. Formația moldoveană avea mare nevoie de victorie după înfrângerea rușinoasă suferită cu Sepsi, scor 0-7.

Partida a început cu o dominare surdă a botoșănenilor. În ciuda încercărilor elevilor lui Mihai Teja de a marca, prima repriză s-a terminat cu scorul de 0-0. În partea a doua oaspeții au pornit mai curajos, încercând să dea lovitura. Totuși, în minutul 56 FC Botoșani a deschis scorul prin Mihai Roman II care a  reluat perfect cu capul mingea centrată de Patache. Oaspeții nu au resimțit primirea golului și au forțat egalarea. Eforturile ardelenilor au fost răsplătite în minutul 74. Adrian Bălan a plasat excelent o lovitură de cap cu care l-a învins fără probleme pe Pap. Până la final, elevii lui Eugen Neagoe au mai irosit câteva ocazii bune de a marca, ratând astfel o victorie foarte importantă. Partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

La finalul partidei de la Botoșani Mihai Teja a evitat să vorbească prea mult despre viitorul său pe banca echipei. Totuși tehnicianul a admis că va purta o discuție cu Valeriu Iftime în acest sens.

Trebuie să ai bucuria de a juca fotbal. Vom discuta, vom vedea ce se întâmplă. Nu asta e neapărat problema. Vom avea cu siguranță niște discuții. Încercăm să câștigăm primul meci, este extrem de importantă prima victorie, din păcate nu am reușit astăzi.”, a declarat Mihai Teja.

Valeriu Iftime, ultimatum pentru Mihai Teja după eșecul rușinos cu Sepsi

Eșecul suferit de FC Botoșani în fața lui Sepsi, scor 0-7, a zdruncinat serios răbdarea lui Valeriu Iftime. Finanțatorul moldovenilor a explicat că încă îi acordă încredere lui Mihai Teja. Totuși, Iftime a recunoscut că dacă seria de rezultate slabe va continua s-ar putea despărți de tehnician.

Vă spun sincer că după înfrângerea cu Sepsi nu m-am simțit deloc bine și am preferat să stau un pic mai retras. Am și analizat bine, am vorbit cu Mihai, iar dacă era să decid să nu mai merg pe mâna lui, atunci o decideam chiar din noaptea aceea.

Însă, eu am mare încredere în Teja, iar eu sper că el le va da peste nas tuturor care îmi tot transmit că Mihai Teja este un antrenor doar de primele 7 etape. Unii tot spun despre el că așa a făcut mai pe la toate echipele. Începe bine, dar apoi lucrurile nu mai merg cum trebuie. Și el este supărat după acest parcurs al nostru din ultimul timp, mai ales după înfrângerea asta umilitoare, însă eu am în continuare încredere în el. Totuși, este evident că dacă va mai pierde, atunci trebuie să decidem într-un fel. Antrenorii sunt conștenți că doar rezultatele îi țin în viață, iar meciul ăsta cu U Cluj trebuie să îl câștigîm”, a spus Valeriu Iftime.