Discuție decisivă purtată de Gigi Becali. S-a răzgândit în privința lui Edi Iordănescu, dar rămâne cu o mare nemulțumire

Giosanu Catinca / 22.10.2021, 13:58
Discuție decisivă purtată de Gigi Becali. S-a răzgândit în privința lui Edi Iordănescu, dar rămâne cu o mare nemulțumire

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este la curent cu ceea ce se întâmplă la FCSB. Ex-oficialul de 75 de ani susține că patronul Gigi Becali s-a răzgândit în privința lui Edi Iordănescu. Latifundiarul ar fi revenit la sentimente mai bune. Totuși, este nemulțumit de ultimele rezultate pe care echipa sa le-a înregistrat.

Dumitru Dragomir, dezvăluiri din culisele de la FCSB

În ultima săptămână, Gigi Becali a avut mai multe intervenții publice în care a spus cât de nemulțumit este de prestația jucătorilor săi, în ciuda celor șase victorii bifate. Omul de afaceri s-a arătat deranjat de aspectul jocului.

Am fost întrebat dacă sunt mulțumit de joc și am spus că nu. Dacă spuneam că sunt mulțumit, aș fi mințit. Nu am avut un joc care să-mi placă. Pe mine mă interesează posesia, chiar dacă eu câștig. Asta am spus tuturor antrenorilor, chiar și lui Edi. Vreau să fie mingea la mine, asta e dorința mea.”, a declarat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, la Pro X.

 ”Nu există să fie nemulțumit de Iordănescu”

Dumitru Dragomir este de părere că Gigi Becali apreciază munca depusă de Edi Iordănescu. Cu jucătorii are o problemă omul de afaceri din Pipera, spune fostul oficial.

Edi Iordănescu ar trebui să fie puțin mai diplomat, să nu bage în seamă cancanurile. Patronul trebuie respectat, el dă banii, salariile, el face tot. Nu mă așteptam ca Gigi să fie așa cuminte de când a venit Edi, dar a fost, a respectat clauzele contractuale. Că îi spune antrenorului că nu e mulțumit de joc… păi pentru ce-ți dau banii dacă ești salariatul meu, să nu te trag la răspundere?

Nu e nemulțumit de angajatul său, ci de jocul echipei. E total altceva! Am discutat cu Gigi Becali, vorbea numai la superlativ despre Edi Iordănescu. Nu știu de unde a venit chestia asta, că ar fi nemulțumit de antrenor. Nu există așa ceva. Am vorbit chiar ieri cu Gigi Becali.

Cine îi bagă în cap că posesia e mama rezultatelor greșește. Am văzut un joc Rapid – CFR Cluj în care CFR a avut posesie mare, dar Rapid a câștigat cu 2-0, pentru că a jucat mai bine tactic. I-a șoptit cineva, că numai de posesie nu se ocupă Gigi Becali.”, a mai spus fostul șef al LPF.