Disperare la Petrolul, după chinul în noroi cu Chindia: „Nu este normal, ne rupem picioarele! Să se ia măsuri” + Semnal de alarmă al lui Nae Constantin

Robert Zanfir 28.01.2023, 19:37
Disperare la Petrolul, după chinul în noroi cu Chindia: „Nu este normal, ne rupem picioarele! Să se ia măsuri” + Semnal de alarmă al lui Nae Constantin

Nae Constantin trage un semnal de alarmă după eșecul cu Chindia, 1-2, din runda 23 din Superliga. Meciul s-a jucat pe un teren imposibil, iar jucătorii gazelor au cerut să se ia măsuri.

Petrolul rămâne fără victorie în acest sezon. „Lupii” pierd și cu Chindia, după eșecul de la Mioveni, și ratează șansa de a urca peste Sepsi, pe loc de playoff. Cu toate acestea, Nae Constantin nu se gândește la lupta pentru primele șase locuri. Le cere jucătorilor să se trezească mai repede.

Disperarare la Petrolul, după chinul în noroi cu Chindia

„Un meci de luptă, pot să spun că a fost și spectaculos. Din păcate, nu am reușit să scoatem un rezultat pozivit. E dureros. Dacă am fi înscris golul doi, am fi putut închide jocul. Pe o suprafață bună, altfel ar fi fost alcătuită echipa noastră azi.

Da, Budescu ar fi fost titular. E un jucător de valoare, pe un teren bun poate crea mult mai multe. Am început destul de prost acest an, nu mă așteptm să fie așa. Trebuie să ne revenim repede, meciurile trec, echipele din spate acumulează puncte.

Huja va lipsi o perioadă lungă, e în Portugalia și lumea spune că va fi operat. Orice jucător ar pleca în momentul ăsta ar fi o pierdere mare. Dar, în condițiile în care vor veni banii, ca să supraviețuim, așteptăm și mergem înainte. Astea sunt condițiile și trebuie să jucăm în orice condiții”, a declarat Nae Constantin la finalul partidei.

Robert Moldoveanu: „Să se măsuri, nu este normal ce se întâmplă!”

Robert Moldoveanu trage un semna de alarmă și spune că nu ar trebui să se mai joace pe terenuri precum cel de la Petrolul – Chindia.

„Un meci de luptă, meciul s-a decis prin mici detalii. Trebuie să ținem capul sus și să mergem mai departe, pentru că nu avem încotro. Nu ar trebui jucate aceste meciuri, pune sănătatea noastră în joc. Ar trebui să se ia măsuri, pentru că ne putem rupe picioarele, nu este normal. Trebuie să se ia măsuri, nu se mai poate să se joace pe astfel de terenuri. Nu este normal ce se întâmplă”, a declarat jucătorul venit la Petrolul de la Farul Contanța.

Petrolul – Chindia 1-2. ECHIPELE DE START:

PETROLUL: Leitner – Achim, Meijers, Mathaus Santos – Borta, Dumitriu, Purtic, Țicu – Moldoveanu, Irobiso, Grozav
REZERVE: Moroz, Bucur, Pashov, Olaru, Seto, Bratu, Tucaliuc, Budescu
ABSENT: Jair (suspendat)
ANTRENOR: Nicolae Constantin

CHINDIA: Căbuz – Căpușă, Celea, Corinus, Dinu, Ioniță – Neguț, Dulca, Akhmatov – Popa, Popadiuc
REZERVE: Moldovan, Șerban, Mihaiu, Dumitrașcu, Perianu, Cooper, Boldor, Buș, Vorobjovas
ABSENȚI: Orozco, Chamed (suspendați), Grubac (accidentat)
ANTRENOR: Anton Petrea

Stadion: Ilie Oană (Ploieşti)
Arbitru: Flueran Viorel Nicusor (Craiova) / Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel),Bîrdeş Romică (Piteşti)
Arbitru VAR: Dumitrache Bogdan (Bucureşti), Arbitru AVAR: Stroe Gabriel Sabin (Piteşti)

Urmăriți Playsport.ro și pe