Disputa dintre FCSB și Steaua, tranșată de o glorie a clubului cu un verdict clar

Ștefănescu Dragoș / 13.03.2022, 15:58
Disputa dintre FCSB și Steaua, tranșată de o glorie a clubului cu un verdict clar

Disputa dintre FCSB și CSA Steaua este de notorietate în fotbalul românesc. Cele două cluburi revendică istoria legendarului club al fotbalului românesc, Steaua București. Jean Vlădoiu, fost jucător emblematic al clubului roș-albastru, a încercat să lămurească disputa dintre cele două cluburi. Acesta susține că FCSB este continuatoarea Stelei.

Jean Vlădoiu face lumină în disputa FCSB – CSA Steaua

FCSB și CSA Steaua se află într-o dispută totală pentru stabilirea clară a clubului care este continuatorul de drept al legendarei echipe Steaua București.

Fostul mare atacant al Stelei, Jean Vlădoiu, a vorbit despre disputa dintre cele două cluburi. Acesta  susține că a jucat la FCSB, aceasta fiind echipa continuatoare a Stelei.

Eu tot timpul consider că am jucat la FCSB, adică la Steaua. Da, FCSB e echipa continuatoare a clubului.

Când am luat eu campionatul cu Steaua, domnul Becali era acolo. Eu cred că FCSB e acea echipă. Gigi Becali a început să investească din acel sezon, când am câștigat eu ultimul titlu cu Steaua”, a spus Jean Vlădoiu, la Digi Sport.

Vlădoiu, deranjat de modul în care i-au fost interpretate declarațiile

În etapa cu numărul 28 a sezonului regulat din Liga 1, FCSB a pierdut categoric partida cu Farul, scor 0-2. În urma acestui succes, Farul și-a asigurat prezența în play-off.

Jean Vlădoiu, președintele lui FC Argeș, a comentat în termeni duri pe seama partidei FCSB – Farul, încercând să insinueze existenșa unei înțelegeri între cele două echipe. Reacțiile din partea oficialilor de la cele două cluburi au fost extrem de vehemente.

Vlădoiu s-a simțit astfel dator să clarifice toată această controversă creată de declarațiile sale. Oficialul lui FC Argeș susține că vorbele lui au fost interpretate greșit, iar presa a dat o nuanță tendențioasă întregii situații.

Nu știu cum să pun problema. Am fost de bun simț, am luat legătura cu un jurnalist. M-a întrebat cum mă simt după meciul pierdut de FCSB. Am spus că da, am vorbit o parte din ce e scris acolo, am vorbit despre Farul, că a jucat foarte bine, dar titlurile puse au fost foarte urâte pentru că eu nu am pronunțat cuvântul ’blat’.

Mi s-au pus niște cuvinte care nu mi-au plăcut. Pe viitor voi fi mai atent. Acum e târziu, fapta a fost comisă. Îmi pare rău pentru Gică (n.red. Hagi) pentru că îl respect foarte mult. Nu am pronunțat numele Farul. Am vorbit mai mult despre jocul FCSB-ului. Am zis că am fost dezamăgit de ce am văzut, dar nu am spus că meciul a fost blat.

Nu e nicio problemă, cunosc drumul către FRF, mi-a fost casă timp de 11 ani. Când voi ajunge acolo, voi vedea unde e înregistrarea cu mine când am spus asta. Eu nu am spus așa ceva. Titlurile acelea m-au șocat când le-am văzut. Nu sunt cuvinte spuse de mine”, a declarat Jean Vlădoiu.