Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a depășit granițele României! Ce a apărut în presa din Polonia. Se schimbă totul acum

Catinca Giosanu 23.03.2022, 07:17
Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a depășit granițele României! Ce a apărut în presa din Polonia. Se schimbă totul acum

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să țină primele pagini ale tabloidelor. Impresara a făcut noi declarații în presa din străinătate. Agentul de jucători a uimit cu ultimele sale dezvăluiri. Ce a putut să spună fosta parteneră a antrenorului Universității Craiova.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, pe buzele tuturor

Deși a anunțat că vrea să aibă parte de intimitate, Laurențiu Reghecampf este departe de a-și vedea visul împlinit. Impresara continuă să vorbească despre relația pe care a avut-o cu el. Dar nu are cuvinte de laudă la adresa sa. Se pare că agentul a dat uitării clipele frumoase petrecute alături de ”soarele ei”.

Anamaria Prodan nu se poate împăca cu gândul că Reghecampf va deveni tată pentru a treia oară. În orice caz, ea este pregătită să își refacă viața amoroasă. Mai mult, fiica regretatei artiste Ionela Prodan a declarat că este din nou îndrăgostită. Totuși, pare că nu vrea să îl vadă pe Reghe fericit alături de o altă femeie.

Anamaria, dezvăluiri picante despre Reghecampf

Anamaria Prodan continuă să îi întoarcă pe oamenii de rând împotriva lui Laurențiu Reghecampf. De data aceasta, ea a vorbit cu jurnaliștii străini, în fața cărora a făcut declarații uluitoare despre Reghecampf și actuala lui iubită.

Nu cu mult timp în urmă, cunoscutul agent de fotbal Anamaria Prodan a oferit un interviu sincer, în care s-a confesat despre secretele vieții sale profesionale și private. Nimeni, cu atât mai puțin ea, nu se aștepta ca multe lucruri să se schimbe atât de dramatic într-un timp atât de scurt.

Actualul soț al doamnei Prodan, Laurențiu Reghecampf, nu numai că a decis să caute fericirea alături de o altă femeie, dar a devenit și protagnistul unui scandal în România.”, au transmis jurnaliștii din Polonia, conform click.ro.

Ce a putut să spună impresara despre Corina Caciuc

Impresara nu s-a limitat la atât. Ea le-a oferit mai multe declaraţii jurnaliştilor polonezi.

Momentul în care furi bani de la copiii tăi, de la familie, și îi trimiți stripteuzelor, e ca și cum ai cădea de pe Muntele Everest în Iad.”, le-a mai spus Anamaria Prodan jurnaliștilor din străinătate.

Ea l-a tratat ca pe un sclav, de parcă ar fi un nimeni. Ea l-a umilit și este o tragedie pentru noi, pentru că el a fost soarele acestei familii. Dacă cineva la acest nivel îți vorbește așa… este mai bine să-i ceri lui Dumnezeu să te ducă într-o altă lume.”, a mai spus rivala Corinei Caciuc.

Reamintim că cele două femei au depus plângeri la poliție una împotriva alteia, la finalul anului trecut. Impresara a acuzat-o pe actuala parteneră a tehnicianului nu doar că i-a furat genți de firmă și sume mari de bani, dar și că s-a folosit de anumite poze în care apărea ea, îmbracată sumar, fotografiile fiind sustrase din telefonul lui Reghecampf.

Urmăriți Playsport.ro și pe