Divorțul lui Cristi Borcea de Valentina Pelinel prefațat de superba blonda: „Avem separare de bunuri!”

Pintilie Iosif 05.10.2022, 22:36
Divorțul lui Cristi  Borcea de Valentina Pelinel prefațat de superba blonda: „Avem separare de bunuri!”

Cristian Borcea, fostul patron al lui Dinamo, duce o poveste de dragoste cu Valentina Pelinel. Cei doi s-au căsătorit în 2018, după eliberarea omului de afaceri din închisoare, din dosarul transferurilor. El a mai stat și în 2019 nouă luni după gratii.

Relația dintre cei doi pare una stabilă, însă Valentina știe ce va face dacă vreodată se va despărți de omul de afaceri. Ea spune că nu există bunuri comune, acestea fiind separate, astfel că nu s-ar pune problema unei dispute în acest sens.

„Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim. Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg. Momentul acela când Cristi mi-a spus: Ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți.

Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut” a spus Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel a dat din casă

Cristi Borcea și Valentina Pelinel trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care durează de mai bine de zece ani, și au trei copii împreună. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri.

Blonina a recunoscut că a fost încercată de mari emoții la începutul lunii septembrie. Fiul ei și al lui Cristi Borcea a început clasa pregătitoare. Frumoasa blondină a avut emoții mai mari decât Milan. Fostul top model a vărsat lacrimi în prima zi de școală a puștiului.

Soția lui Cristi Borcea a vorbit despre experiența fiului lor cu ocazia participării la lansarea unui tratament injectabil pentru diminuarea urmelor de oboseală, în cadrul căruia a dezvăluit că împarte produsele de skincare cu parterentul său.

” Îmi place să am grijă, îmi place să mă informez, să încerc produse noi, dar da, îmi place să am grijă de mine. Noi amândoi folosim, noroc că am și un soț care este foarte îngrijit și atunci facem lucrurile astea împreună.

Nu mi-e rușine să îmi pun o mască pe față, pentru că ne punem amândoi. Folosim măscuțe. Îmi plac foarte mult fiolele mie și după fiole dacă mai aplicăm un ser sau o cremă, dar fiolele la noi sunt sfinte în casă. Dacă se termină un produs, sigur l-a terminat soțul.

De obicei sunt extrem de organizată și întotdeauna dacă e aproape să se termine un produs, am grijă să fac refill-ul ca să zic așa. Amândoi folosim multe produse, am un soț foarte îngrijit.”, a povestit Valentina Pelinel, pentru playtech.ro.

Cristi Borcea, ”Don Juan” al României

Cristi Borcea este recunoscut ca un personaj ce are o sensibilitate pentru femeii. Glumele ce fac referire la viața amoroasă a fostului acționar de la Dinamo sunt peste tot în social-media. Fanii fotbalului rad des pe seama numărului de copii pe care îi are Cristi Boncea, aceasta fiind o poantă celebră în fotbalul românesc

Cristian Borcea are nouă copii recunocuți: Gloria (mama – Alina Vidican), Alex (Alina Vidican), Carolyn (Simona Voiculescu), Patrick (Mihaela Borcea), Angelo (Mihaela Borcea), Melissa (Mihaela Borcea), Milan (Valentina Borcea), Rania (Valentina Borcea) și Indira (Valentina B