Divorțul lui Steliano Filip de soția sa, cauzat de un motiv incredibil: „A fost bărbatul vieții mele, dar au apărut niște diferențe”

Moldoveanu Camelia 17.06.2022, 15:07

Steliano Filip și Bianca Marina au divorțat în urmă cu mai bine de un an, însă tânăra abia acum a dezvăluit motivele rupturii. Fotbalistul care a retrogradat cu Dinamo în Liga 2 a luat o decizie radicală.

Motivul real al divorțului dintre Steliano Filip și Bianca Marina

În februarie 2021, Steliano Filip și soția sa, Bianca Marina, au luat decizia de a divorța Frumoasa mămică a vorbit pentru prima dată despre motivele rupturii, însă a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotului soț.

Se pare că decizia lui Steliano Filip de a se converti la penticostalism a schimbat totul. Tânăra s-a simțit obligată să-l urmeze, însă nu a putut face asta:

Eu îl iubeam foarte mult pe Stelu, nu se punea problema, doar că nu puteam fi eu niciodată. Când am început să fiu eu, nu a mai mers. De ce să mă mulez eu de fiecare dată după o persoană? Mi s-a și spus că sunt exagerat de sinceră.

Noi am încercat, chiar și ultimii doi ani. Am stat acolo chiar și când am simțit că s-a stins între noi. Stelu a fost bărbatul vieții mele, pe care încă îl respect și la care țin, și vreau să fim alături unul de celălalt pentru Anais. Nu m-am regăsit, în primul rând, cu religia.

Asta a fost cam prima piedică între noi. Am încercat, dar nu, sunt OK așa cum sunt, ortodoxă. Am încercat și eu să merg în direcția asta, doar că eu nu m-am regăsit. Nu s-a supărat, dar îl simțeam că și-ar dori să mă duc pe drumul lui”, a mărturisit Bianca Marinca, la Antena Stars.

Fotbalistul care a retrogradat cu Dinamo este un tată exemplar

Bianca Marina i-a oferit lui Steliano Filip o fetiță, pe Anais, pe vremea când fotbalistul care a retrogradat cu Dinamo avea doar 22 de ani. Aceasta consideră că fotbalistul s-a descurcat foarte bine în postura de tată, în ciuda vârstei pe care o avea atunci când a intrat în acest rol:

Stelu a fost un bărbat destul de matur. Nici pentru el nu a fost ușor, la 22 de ani să ți se nască un copil. Cunosc bărbați cu o vârstă mai înaintată care nu se descurcă să fie bărbați adevărați. El chiar și-a luat rolul în serios. Cu bune și rele, s-a descurcat. Nu mă plâng. Consider că la 27 de ani, trebuie să stai cu un om…să vă iubiți cu adevărat, nu să stați platonic, că sunteți voi de 10 ani.”, a mai spus Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip

Urmăriți Playsport.ro și pe