Doliu în fotbalul românesc! Urmașul lui Dennis Man din fotbalul arădean a murit la doar 19 de ani

Bordei Radu / 20.06.2021, 20:11
Doliu în fotbalul românesc! Urmașul lui Dennis Man din fotbalul arădean a murit la doar 19 de ani

Doliu în fotbalul românesc! Sportul românesc este lovit de o nouă tragedie, la doar o zi după dispariția pilotului Adrian Cernea. De data aceasta un tânăr fotbalist a fost victima unui accident care s-a soldat cu decesul său. 

Tânărul în vârstă de 19 ani, se afla pe lac, alături de mai mulți prieteni, când a decis să sară în apă, să se răcorească. Gestul imprudent avea să se dovedească, din păcate, fatal, pentru tânărul fotbalist. Acesta s-a înecat.

Doliu în fotbalul românesc! Urmașul lui Dennis Man din fotbalul arădean a murit la doar 19 de ani

Dănuț Radu era considerat viitorul talent al fotbalului arădean și puștiul de abia aștepta să calce pe urmele lui Dennis Man. Este adevărat că tânărul fotbalist suferise o accidentare destul de gravă la genunchi, care l-a împieedicat să progreseze. Dar se refăcuse și privea cu entuziasm viitorul. Din păcate, nu vom afla niciodată care era potențialul tânărului fotbalist. Viața lui s-a încheiat brusc, într-un mod dramatic, la doar 19 ani.

Dănuț a ieșit, în ziua fatidică, pe lacul Ghioroc, alături de alți prieteni, pentru a se plimba cu hidrobicicleta. Mai mulți dintre tineri au decis să se arunce în apă, pentru a înota, iar Dănuț s-a numărat printre ei. Din păcate, tânărul nu a reușit să se descurce și nu a reușit să mai ajungă la mal. Amicii lui au constatat lipsa lui, au anunțat imediat autoritățile, la 112. Echipajele SMURD, dar și scafandrii s-au prezentat imediat pentru a căuta pe băiatul care absenta.

Corpul lui a fost descoperit după mai mult de două ore de căutări, la doar 5 metri de mal. Adâncimea lacului este, însă, de aproximativ 7 metri în acea zonă.

Fostul antrenor, în stare de șoc. „Văd doar chipul lui”

Dănuț a jucat și la UTA, dar și la Gloria Arad, acolo unde a avut o relație strânsă cu antrenorul Flavius Moisă. Acesta l-a încurajat cel mai tare și a crezut în potențialul băiatului. De aceea cei doi au păstrat legătura și fotbalistul l-a urmat la CS Dorobanți și Frontiera Curtici. Acum, însă, cei doi nu se vor mai întâlni de acum înainte.

Nu îmi vine să cred, sunt șocat. M-a anunțat mama lui, dar nu pot crede ce s-a întâmplat. De când am aflat văd doar chipul său în fața ochilor. a fost cel mai cuminte băiat pe care l-am antrenat, nu a greșit cu nimic nimănui. S-a pierdut un potențial fotbalist de valoare, dar mai ales un om de valoare, a declarat Moisă pentru sportarad.ro