Domnișoara din Prahova se iubește cu Ion Țiriac. Au apărut imaginile cu miliardarul și presupusa sa cucerire amoroasă | Galerie FOTO

Bădulescu Silvian 30.01.2023, 06:21

Ion Țiriac, cel considerat unul dintre cei mai bogați români, a fost fotografiat, în ultima perioadă, în compania unei tinere femei. Primele imagini au fost surprinse la sfârșitul anului trecut. Inițial, nu părea neapărat că aceasta ar fi sau ar putea deveni o persoană relevantă în viața fostului sportiv. Totuși, noi imagini apărute în presă cu respectiva femeie și Ion Țiriac tind să schimbe balanța situației.

Ion Țiriac, o nouă iubită?

Ion Țiriac, cel considerat unul dintre cei mai bogați români, a fost fotografiat, în ultima perioadă, în compania unei tinere femei.

Dacă inițial nu a părut că femeia respectivă este sau poate deveni importantă în viața fostului sportiv, lucrurile s-ar putea ca, în realitate, să stea diferit.

Conform fotografiilor Mediaflux, Ion Țiriac și respectiva doamnă s-au întâlnit prima oară la o cafenea de la Pădurea Băneasa. Miliardarul a preferat un stil vestimentar tineresc: geacă de piele și șapcă. Bruneta, la rându-i, bocanci albi, o jachetă camel lungă legată cu cordon pe talie și un fular.

Mai apoi, în aceeași companie, acesta a fost surprins, câteva zile mai târziu, ieșind dintr-un restaurant din Floreasca. De aceasta dată, domnișoara purta o haină scurtă verde, cu gluga trasă pe cap. După masă, cei doi s-au plimbat cu o mașină de epocă din colecția lui Ion Țiriac: un elegant Mercedes alb.

A urmat, pentru cei doi, o nouă ieșire. De această dată a fost aleasă o cunoscută cafenea bucureșteană. Au fost surprinși în ipostaze mult mai prietenoase decât la întâlnirile anterioare. Miliardarul și tânăra stau mult de vorbă și zâmbesc, semne evidente că fiecare dintre ei se simte bine în compania celuilalt.

Lista impresionantă de cuceriri pentru fostul jucător de tenis

Pe lângă cariera din tenis și afacerile sale, Ion Țiriac este cunoscut și pentru viața amoroasă. De-a lungul timpului, acesta a avut mai multe iubite celebre. Cea mai lungă relație s-a consumat între 1984-1992, cu Heather MacLachlan.

Totuși, prima relație cunoscută în media este cea cu Victorița Dumitrescu, campioană mondială la handbal. În 1963, s-a cununat religios cu Erika Braedt, dar s-au despărțit după doi ani.

A urmat o relație cu Mikette von Issenberg, cu care îl are pe Ion Ion Țiriac. După experiența cu Heather MaccLachlan, a început o poveste de dragoste cu Sophie Ayad, ziaristă de origine egipteană, care i-a dăruit doi copii: Ioana și Karim.

S-a scris, de asemenea, de relații cu personalități precum Nadia Coroi, Adriana Ichim, Ana Maria Ferentz, Irina Deleanu sau mulatra Laurette.

În plus, o atenția importantă a fost acordată și presupusei relații cu Andreea Marin. Cei doi s-au afișat, de mai multe ori, împreună. Există zvonuri că, la un moment dat, acesta s-ar fi gândit s-o ceară în căsătorie pe aceasta.

Totuși, Andreea Marin a negat aceste lucruri.

Am tot respectul pentru el și mi-a fost un prieten de nădejde. Nu aș fi negat să răspund unui adevăr.”

Sursă foto: Mediaflux.

Tags:
Urmăriți Playsport.ro și pe