Dorința familiei pentru Simona Halep. Apropiații marii campioane i-au făcut o urare specială de ziua de naștere

Pintilie Iosif 29.09.2022, 08:48
Dorința familiei pentru Simona Halep. Apropiații marii campioane i-au făcut o urare specială de ziua de naștere

Simona Halep a împlinit 31 de ani. Sportiva de pe locul 9 WTA are parte de o primă zi fericită, după o perioadă stresantă, în care a trecut printr-o operație și prin divorț. Apropiații Simonei au postat mai multe mesaje de felicitare în spațiul online.

„Fie ca bucuria pe care ai răspândit-o de-a lungul timpului să se întoarcă la tine în această zi minunată. De ziua ta îţi dorim fericire imensă şi iubire din abundență”, a fost mesajul transmis de fratele său, Nicolae, cumnata ei, Luminița, și de părinți, Tania și Stere Halep.

Și Patrick Mouratouglou a avut un mesaj pentru eleva sa. „La mulți ani uneia dintre cei mai inspirate jucătoare pe care am întâlnit-o vreodată!”, a spus fostul antrenor al Serenei Williams.

Cum arată Simona Halep, după operația de rinoplastie

Simona Halep a avut o ultimă lună încărcată. Pe lângă divorțul dintre ea și Toni Iuruc, cea mai bună sportivă româncă din tenis din istorie s-a operat la nas, fiind nemulțumită de felul în care arăta acesta.

Pe internet circulă o poză cu Simona Halep, fără bandaje. Asta după ce dubla campioană de Grand Slam a fost oprită de un suporter pe stradă pentru o poză pentru un selfie.

Previziuni pentru Simona Halep: ce turneu va câștiga în 2023

Americanii de la ESPN au încercat că prezică sezonul 2023 din WTA și ATP. Ei au urmărit să numească cei opt câștigători ai turneelor de Grand Slam din anul următor. Surpriza este că un turneu i-a fost atribuit Simonei Halep.

Mai surprinzător este că turneul ales pentru Simona Halep este chiar turneul la care a avut cele mai slabe realizări: US Open, competiție din care a fost eliminată, în acest an, din turul întâi. Americanii cred că prezența lui Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei Williams, lângă Halep va conta cel mai mult.

Din 12 prezențe la New York, Simona Halep a fost eliminată de patru ori în primul tur, de alte trei ori în turul doi, iar o dată în turul trei. Doar de patru ori a ajuns în fazele superioare. În 2015 era cel mai aproape de trofeu, când ajungea în semifinale.

TOP 10 românce în clasamentul WTA

Simona Halep – 9 WTA

Irina Begu – 33

Sorana Crîstea – 39

Ana Bogdan – 54

Jaqueline Cristian – 68

Gabriela Ruse – 94

Gabriela Lee – 140

Irina Bara – 143

Alexandra Cadantu-Ignatik – 171

Mihaela Buzărneascu – 199

Simona Halep vrea să plece din România

Nu doar la prietenii renunță Simona Halep. Sportiva își dorește să plece din România și să se mute definitiv la Nisa, oraș francez în care își petrece deja majoritatea timpului. Situat la poalele Alpilor Maritimi, pe coasta Mării Mediterane, Nisa este al cincilea cel mai mare oraș din hexagon.

Pe timpul verii, datorită plasării excelente, pe Coasta de Azur, Nisa devine capitala mondială a vedetelor, aici având proprietăți persoane precum Naomi Campbell, Bono, Leonardo DiCaprio, Beyonce, Jay-Z, Vanessa Paradis, Lewis Hamilton, Jenson Button, Brad Pitt, Angelina Jolie, Johnny Depp sau Roman Abramovich.

Românca este în cădere liberă în clasamentul WTA

Simona Halep a revenit recent în top 10 WTA, însă se află în scădere. Din cauza rezultatului-dezastru de la US Open, sportiva noastră a căzut până pe locul 9 în clasamentul mondial. În 2017, Simona Halep devenea lider mondial.

Halep a adunat, în toată cariera, 579 de victorii și 238 de înfrângeri, în circuitul WTA, adunând premii de peste 40 de milioane de euro. 24 de turnee a câștigat Simona Halep în toată cariera, dintre care două în acest an.

Tags: