Două vedete ale fotbalului au intrat în conflict! Ibrahimovic, pus la colţ după remarca sa: „Ai fost un bătăuș”

George Drafta 27.01.2023, 08:46
Două vedete ale fotbalului au intrat în conflict! Ibrahimovic, pus la colţ după remarca sa: „Ai fost un bătăuș”

Un interviu acordat de Zlatan Ibrahimovic a provocat o furtună în mediul virtual.

Suedezul a vorbit despre succesul Argentinei de la Cupa Mondială din Qatar scoţând în evidenţă doar talentul lui Messi şi lovind în ceilalţi componenţi ai selecţionatei albi-celeste.

Zlatan Ibrahimovic şi-a mai făcut un duşman
Zlatan Ibrahimovic şi-a mai făcut un duşman

Pe care îi acuză de comportament nesportiv, referindu-se cel mai probabil la scenele de la finalul meciului contra Olandei, din sferturile de finală ale competiţiei. Atunci, sud-americanii s-au bucurat ostentativ în faţa adversarilor de care trecuseră la loviturile de departajare.

„Messi este considerat cel mai bun jucător din istorie, eram sigur că va câștiga. De asemenea, sunt convins că Kylian Mbappe va mai câștiga încă o Cupă Mondială. Sunt îngrijorat pentru jucătorii Argentinei, cu excepția lui Messi, pentru că nu vor câștiga nimic altceva.

Messi a câștigat totul și va fi ținut minte, dar pe restul nu îi putem respecta, din cauza comportamentului nesportiv. Și asta o spun eu, ca jucător profesionist de top. Este un semn că vei câștiga o dată, dar nu vei mai câștiga din nou. Nu așa se câștigă”, a fost declaraţia lui Ibrahimovic pentru SportsCenter.

A primit un răspuns pe măsură

În apărarea conaţionalilor săi a sărit Kun Aguero. Fostul fotbalist, retras din activitate la sfârşitul anului 2021, a fost la turneul final din Qatar, iar după ce argentinienii au cucerit trofeul l-a purtat pe braţe pe Messi. Aguero s-a întâlnit cu Ibrahimovic de-a lungul timpului în multe dintre derbyurile oraşului Manchester. Argentinianul i-a transmis un mesaj extrem de dur după declaraţia sa acuzatoare.

 

„Să ne amintim că și tu aveai comportament nesportiv. Îmi amintesc un meci Manchester City – Manchester United, în care eram pe bancă. Am observat cum provocai, înjurai. Te-ai luat la bătaie cu Nicolas Otamendi atunci. Mereu ai fost un bătăuș. Ești ultimul care ar trebui să vorbească despre asta. Te-ai certat și cu Pep Guardiola. Mă gândesc că de asta a vrut să pleci de la Barcelona.

Înainte de a vorbi despre Argentina, vorbește despre naționala țării tale. Suedia nici măcar nu a fost la Mondial. Mi-ai tratat colegii cu lipsă de respect. Eu am fost cu ei în Qatar, deci și pe mine m-ai tratat la fel. Așa că a venit rândul meu să vorbesc despre tine. Suntem campioni mondiali, Zlatan, te roade gândul ăsta. Messi e cel mai bun din lume, îmi pare rău pentru tine”, a fost replica lui Aguero, citat de goal.com. 

Urmăriți Playsport.ro și pe