Dovada supremă de unitate la Dinamo. În plin scandal, jucătorii și Ovidiu Burcă luptă alături de suporteri pentru salvarea clubului. Gest superb făcut de „câini”

Gabriel-Alexandru Ioniță 24.01.2023, 12:49

Jucătorii de la Dinamo au dovedit că vestiarul nu este deloc dezbinat după scandalurile care au zguduit clubul în ultima săptămână. Se știe deja foarte bine despre ce este vorba. Totul a plecat de la niște restanțe salariale. Din cauza acestei situații, jucătorii au făcut o mică grevă la Săftica și au refuzat să se antreneze. Ulterior, după ce datoriile respective au fost plătite, jucătorii au fost „făcuți praf” de antrenorul Ovidiu Burcă în cadrul unei conferințe de presă.

Jucătorii de la Dinamo și Ovidiu Burcă se implică inclusiv financiar în salvarea clubului

De fapt, discursul antrenorului a fost îndreptat doar către cinci dintre ei, despre care s-a spus că au inițiat acea grevă. Între timp, ei au fost trași pe „linie moartă” și excluși din lot. Unii și-au reziliat deja contractele, cu ceilalți încă se lucrează la acest proces. Apoi, s-a petrecut deja celebrul episod „chiloții”. Cu Vali Lazăr în rolul principal. Episod relatat de reporterul PlaySport prezent la meciul amical jucat de Dinamo cu CS Păulești.

În tot acest context extrem de tensionat, jucătorii rămași au arătat că nu se gândesc să fugă de la Dinamo, așa cum s-a speculat în ultimele zile. Ba chiar din contră. Ei au făcut un gest impresionat, care denotă că sunt în continuare extrem de preocupați de ce se întâmplă la acest club și chiar că se implică cu tot ce pot în demersul fanilor de a salva societatea de la faliment.

Suporterii din programul DDB au anunțat, cu dovezi foto, că jucătorii lui Dinamo s-au alăturat demersului întreprins de fani în ultima perioadă. Concret, este vorba despre campania prin care dinamoviștii din toată țara, și nu numai, au fost invitați să redirecționeze către APCH, asociația care a fondat programul DDB și care deține circa 20% din acțiunile clubului, acel procent de 3.5 %, reprezentând impozitul pe venit pe întreg anul 2022, pe care statul îl percepe de la fiecare angajat. Acum, jucătorii lui Ovidiu Burcă, cu antrenorul lor în frunte, au semnat acel formular prin care și-au dat acordul în acest sens. Fapt ce denotă și că relația dintre tehnician și jucătorii rămași este în continuare una bună.

Anunțul făcut de programul DDB

Astăzi, jucătorii lui Dinamo au completat F230 și au redirecționat cei 3,5% către Asociația PCH, care are ca scop salvarea clubului la care activează ei”, au transmis fanii prin intermediul rețelelor de socializare.

Totodată, fanii lui Dinamo nu s-au putut abține și au trimis și o „săgeată” către rivalii din Ghencea, în încercarea lor de a le explica altor suporteri ce presupune completarea acestui formular.

De exemplu, dacă un jucător al lui Dinamo nu completează un formular F230, acei 3,5% din impozitul lui rămân la Stat și de acolo pot ajunge chiar și la ACTGSG (Asociatia Crescătorilor de Trifoi și Gazon pentru Stadionul Ghencea), asociație care nu există, dar v-am dat un exemplu, ca să înțelegeți mai bine ideea”, au mai scris dinamoviștii.

Sursă foto: Facebook / Program Doar Dinamo București

Urmăriți Playsport.ro și pe