Dragomir, la picioarele lui Becali: “Dacă a gândit-o așa cu Tavi Popescu, e genial!”

George Drafta 23.03.2023, 11:41
Dragomir, la picioarele lui Becali: “Dacă a gândit-o așa cu Tavi Popescu, e genial!”

Patronul celor de la FCSB „l-a scos din echipă” pe Octavian Popescu. Nemulţumit de ultimele prestaţii ale mijlocaşului pe care visează să ia zeci de milioane de euro.

Dumitru Dragomir a reacţionat după ce a văzut anunţul latifundiarului din Pipera. Şi laudă mişcarea lui Gigi Becali în această privinţă.

„Voi vă uitați la Gigi Becali ce face? Băi, nene, tu știi ce-i asta? Fără studii, fără astea, a făcut cel mai mare marketing care există în această țară în fotbal! Voi nu vedeți? Pe toate rețele de socializare e Gigi Becali. Fără nicio echipă în spate. Nu are egal!”, a fost remarca „Oracolului din Bălceşti”, pentru Fanatik. 

 

Strategie comună

Tactica lui Gigi Becali a fost folosită în unele momente şi de Dumitru Dragomir, pe vremea când acesta era în fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal.

„Eu mă pregătesc să bat câmpii, să fac greșeli. Altfel sunt liniar și nu se mai uită nimeni la mine. Și când eram la Ligă, mă pregăteam să fac greșeli. Jur! Făceam greșeli de ortoepie și îmi spunea nevastă-mea: ‘Nu, nu, nu aicea! O să zică lumea că ești tâmpit’. Și eu îi spuneam: ‘Da, asta vreau! Lasă să zică lumea în toate felurile. Lasă să mă înjure, altfel cine mă bagă pe mine în seamă”, a explicat Dragomir.

Marketing de Pipera

Fostul şef de la Ligă e de părere că mutările lui Gigi Becali sunt unele de maestru.

„El ce face acum cu Octavian Popescu e marketing. În momentul în care a aruncat plasele, prinde și peștii mari și peștii mici!’. Nu cred că a gândit-o, dar dacă a făcut-o e genial! Cu Pintilii și Tavi, face ăl mai al dracu marketing posibil! Îi zgândără pe ziariști, peștii mari și peștii mici.

El aruncă plasa și intră toți! Dau scris că poate să nu îl joace 30 de minute și dup-aia iar îl bagă, că nu are altul mai bun! Bineînțeles că a fost strategie. E cel mai bun jucător de la FCSB! Înseamnă că nu e sănătos la cap! Și chiar dacă e așa, e marketing nemaipomenit!”, a fost analiza lui Dumitru Dragomir.

Urmăriți Playsport.ro și pe