Drăgușin, dorit de Manchester United. Bogații Angliei insistă pentru fotbalistul român. Detalii de la negocieri

Bogdan Solomon 29.11.2023, 18:38
Drăgușin, dorit de Manchester United. Bogații Angliei insistă pentru fotbalistul român. Detalii de la negocieri

Radu Drăgușin ar putea bifa transferul carierei. Prestațiile excelente din ultima perioadă l-ar fi adus în atenția celor de la Manchester United.

Drăgușin, dorit de Manchester United. Culisele negocierilor

La scurt timp după calificarea României la Campionatul European din 2024, performanță la care a contribuit din plin, fundașul central a dat glas dorinței sale de a evolua în Premier League. Se pare că lucrurile încep să prindă contur.

O forță a celui mai important campionat european și-a exprimat dorința de a-l transfera în pauza competițională din iarnă. Este vorba despre nimeni alta decât Manchester United.

Potrivit prosport.ro, tratativele s-ar afla într-un stadiu extrem de avansat. În contractul cu Genoa ar exista o clauză de reziliere în valoare de 30 de milioane de euro, sumă pe care „diavolii roșii” ar fi dispuși s-o achite.

Motivul? Drăgușin ar fi văzut drept un apărător cu profil asemănător legendarului Nemaja Vidic, cel care a scris istorie sub comanda lui Alex Ferguson. Am asista astfel la cel mai important transfer al unui jucător român.

„Am vorbit cu Arsenal, Newcastle, Tottenham”

Manchester United are, însă, rivali pe măsură în cursa pentru semnătura internaționalului român. Florin Manea a dezvăluit că a purtat discuții cu Arsenal, dar și cu Newcastle, respectiv Tottenham.

„Sunt la Londra de ceva timp și am avut aproape săptămânal întâlniri cu echipe importante. Suntem din ce în ce mai aproape. Am vorbit cu Arsenal, cu Newcastle, cu Tottenham. Am schimbat mesaje, am discutat. Sunt echipe interesate de Drăgușin”, a dezvăluit recent agentul Florin Manea.

„Premier League e campionatul care îmi place. E un campionat pe care-l urmăresc și sper ca în viitor să ajung acolo. Voi lua o decizie când va fi cazul”, a spus Radu Drăgușin, întrebat despre următoarea sa destinație. Și Ilie Dumitrescu i-a dat speranțe, dar a venit cu un sfat: să-și îmbunătățească tehnica pe faza de construcție.

„Eu cred că poate să joace și în Premier League. Are toate calitățile să joace în Premier League. Puternic, viteză foarte bună, cu siguranță va face și un progres cu mingea la picior, la o tehnică superioară pe construcție. Are potențial foarte mare. Mi s-a părut un băiat foarte matur și echilibrat. Cam asta este, să apară informații. El este echilibrat.

A trecut foarte multe teste în Serie A. Are o cotă bună. S-a ridicat la un nivel fantastic. A avut în față niște adversari de temut. Dacă își va face treaba la Genoa, cu siguranță că va face următorul pas”, a spus fostul mare internațional, la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe