Drama de la Wimbledon ce a emoționat întreaga planetă. A izbucnit în lacrimi la interviu

Ștefănescu Dragoș / 30.06.2022, 22:24
Drama de la Wimbledon ce a emoționat întreaga planetă. A izbucnit în lacrimi la interviu

Una dintre surprizele plăcute de la Wimbledon 2022 este cu siguranță Katie Boulter. Britanica a învins-o în turul doi pe Karolina Pliskova, finalista de anul trecut. La finalul partidei, Boulter nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în plâns. Sportiva britanică a dedicat victoria bunicii sale, care a murit în urmă cu doar două zile.

Katie Boulter a izbucnit în plâns după victoria fabuloasă cu Karolina Pliskova

Turul doi de la Wimbledon a adus și câteva surprize, una dintre acestea fiind succesul obținut de Katie Boulter (118 WTA) în fața Karolinei Pliskova (7 WTA). Britanica s-a impus cu scorul 3-6, 7-6 (4), 6-4 și s-a calificat în turul trei al competiției.

La finalul partidei, Katie Boulter nu și-a mai putut stăpâni emoțiile când a dedicat victoria bunicii sale, care a decedat în urmă cu două zile. Britanica a izbuncit în plâns, iar publicul a reacționat imediat și a aplaudat-0 la scenă deschisă.

O, Doamne, nu mai am cuvinte. Tremur. Publicul a fost incredibil. Vă mulțumesc că m-ați ajutat să trec prin asta. O, Doamne, mă emoționez. Bunica mea a murit acum două zile și aș vrea să-i dedic ei victoria.

E un vis împlinit, sper să mai joc multe meciuri aici și voi (n.r. cei din public) să mă ajutați să merg mai departe”, a spus Katie Boulter,

În turul trei de la Wimbledon, Katie Boulter o va înfrunta pe Harmony Tan (115 WTA).

Simona Halep a învins-o pe Kirsten Flipkens. Acesta a fost ultimul meci din cariera sportivei din Belgia

Simona Halep a învins-o pe Kirsten Flipkens în turul 2 de la Wimbledon, scor 7-5, 6-4. Acesta a fost ultimul meci la simplu din cariera sportivei din Belgia.

Imediat după finalul confruntării cu Simona Halep, Kirsten Flipkens a fost protagonista unor imagini superbe. Sportiva din Belgia și-a luat adio de la gazonul londonez cu un sărut, apoi s-a îmbrățișat și a schimbat câteva vorbe cu Simona.

La finalul partidei, Simona Halep a ținut să transmită un mesaj de apreciere pentru adversara sa.

Nu este vorba despre meciul meu azi, ci despre ea. Mă bucur că am jucat împotriva ei ultimul meci al ei. Am tremurat înaintea acestui meci, antrenorul meu poate confirma. Vreau să o felicit pentru întreaga carieră, gândește-te la ce vrei să faci.

Vă mulțumesc, mulțumesc tuturor prezenți”, a declarat Simona Halep.

Kirsten Flipkens a cucerit un singur titlu WTA în cariera de simplu. În 2012, ea s-a impus la Quebec. În schimb, în cariera de dublu, belgianca a adunat cinci titluri WTA. Ea se mai poate lăuda cu 13 titluri de simplu cucerite în turneele ITF și două titluri în turneele de dublu.