Dramă la Wimbledon 2022 pentru fanii Emmei Răducanu. Favorita gazdelor a pierdut lamentabil

Giosanu Catinca / 29.06.2022, 22:56
Dramă la Wimbledon 2022 pentru fanii Emmei Răducanu. Favorita gazdelor a pierdut lamentabil

Emma Răducanu a ratat calificarea în turul 3 la Wimbledon. Sportiva cu origini românești a cedat în fața Carolinei Garcia. Britanica nu i-a putut face față sportivei din Franța.

Emma Răducanu, eliminată de la Wimbledon

Campioana de la US Open 2021 s-a descurcat foarte bine în primul tur la Wimbledon. Ea a fost lăudată pentru felul în care a alternat loviturile, însă miercuri a cedat în fața jucătoarei din Franța.

Emma Răducanu a fost învinsă cu 6-3, 6-3, de Caroline Garcia. Ea nu a apucat să joace meciuri de pregătire înainte de cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului. Și asta, pentru că s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate.

A fost învinsă de o jucătoare mult mai slab cotată

Partida dintre Emma Răducanu și Caroline Garcia s-a desfășurat pe Terenul Central de la Wimbledon.

Tânăra în vârstă de 19 ani ocupă în prezent locul 11 în ierarhia mondiala. În schimb, franțuzoaica se află pe locul 55. Chiar și așa, Caroline Garcia a eliminat-o pe Emma Răducanu de la Wimbledon 2022.

Emma Răducanu, acuzată că nu se concentrează pe tenis

De-a lungul ultimelor luni, sportiva din Marea Britanie a fost acuzată că nu se concentrează suficient pe sportul care a consacrat-o.

Gurile rele spun că pe jucătoarea cu mamă chineză și tată român o interează mai mult banii. Totul, după ce ea a semnat mai multe contracte de sponsorizare. Ea colaborează cu firma germană Porche, cu Nike, dar și cu cei de la Christian Dior.

”Nu fac o muncă nebună!”

Britanica le-a răspuns contesatarilor ei într-un interviu acordat The Telegraph.

Fac o postare în mașină, în drum spre antrenament, și gata: nu mă concentrez pe tenis!?’. Cred că este nedrept, dar este o situație cu care învăț să mă descurc și să devin mai insesibilă la zgomotul exterior.

Pot spune că zilele mele cu sponsorii sunt destul de limitate. Nu fac o muncă nebună! Fac trei sau patru zile în fiecare trimestru, așa că nu este chiar așa mult.”, a declarat campioana de la US Open 2021, potrivit sursei citate mai sus.